RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Ziroli - F9F Panther
mirce:
Ja ti rekoh da staviš par slika, da vide ljudi kako nam je bilo lepo a, ti udri u kuknjavu... Te ne rade radnje, te i kod one tri bilo zatvoreno, te "dobro raspoloženje je brzo nestajalo"...
Šta nam je falilo, malo smo se prošetali po Pešti, malo mu ga dali po turizmu...
Gde vas sve nisam vodio, da vidite malo sveta, da proširite horizonte a, ne samo ti modeli...
Malo Vaci Utca, malo Lanc Hid, malo Žerbo poslastičarnica a, onaj avion u Hajatu, pa Žolnai porcelan, pa najveća Sinagoga u Evropi...
Spremao sam vas za Red Bull Air Race u avgustu, da znate gde da stanete, da se ne izgubite, da sve vidite...
A, parkovi, zelenilo, fontane...
Ima unucima da pričate šta ste sve doživeli, pre neki dan...
Vodiće vas Mirče u utorak ponovo...
Lazo:
Ama ljudi, ponavljam isto pitanje: Elem, dali ste vi ama baš 100% sigurni da ste bili ama baš nigde drugde nego u Budimpešti?!? Iza onih muzičara je još jedna od onih čudnih "Mađarica", a na većini slika ste usamljeni k'o tvorovi!? Zona sumraka!!! mmmm Samo fali ona tinu ninu muzika u pozadini! Da nisu oni u CERN-u baš tada izvodili neke eksperimente i mućkali neke atomske mandže, pa zakrivili vreme i prostor i ko zna još šta?!? :_D
(pijemo)
mirce:
Lazo, nisu ni Madjarice kao što su bile, iako ima primaraka, ali ih Bata ili nije slikao ili čuva te slike za sebe...
Ako imaš pasoš, ajd s'nama u utorak, da vidiš, live...
Nismo mi ko iz onog vica, kad je Lala bio u Parizu...
Bio Lala u Parizu pa, se vratio nazad u Čurug.
Pitaju ga momci u kafani kako je u Parizu a, Lala veli:
- Ta, mlogo je lepo, Ajfelov toranj, obale Sene a, devojaka, ne znaš koja je od koje lepša... A, svaka druga oće da ti da...
- Pa, dobro Lalo jel si ti nešto ...
- Ta, nisam, ja sam pitao svaku prvu...
zajo:
Mirce@ 2.5kg na rep?Auc.Nije moguce da motorac ide malo napred? Isto ako se olovo dodaje sto blize elisi to manje olovo bi bilo potrebno.
Ja bi razmislio da izradim specijalnu metalnu konstukciu koja "drzila" olovo sto blize elisi.
Pozdrav.
mirce:
Zajo, teret ne ide na rep, nego napred... Svakako je premnogo.
No, napravio sam par prepravki, izvadio ceo mehanizam kuke, izvadio sva svetla sa donje strane trupa, tako da sam time nazad (sve poprilično iza težišta) skinuo oko 150 gr težine. Napred bi to trebalo da bude bar 500 grama a, sve ukupno pa, saberite sami...
Nosač je napravljen, Golub ga je odradio od punog četvrtastog gvoždja 12x12 mm (2 kom. i skroz napred je sve povezano 3 mm čeličnom pločom pločom. Sve ovo je samo po sebi dosta teško tako da ću videti koliko i da li će sad uopšte trebato tereta da se doda napred.
Ostalo je da se odredi težište, ali trebaju mi bar još dvojica za tu "operaciju", jer je model veliki i "kabast" pa, je nezgodno da čovek sve to sam radi.
Sve u svemu, ovo će biti odradjeno ove nedelje (javiču vam koliko je tereta trebalo do kraja) a, planiramo da u nedelju idemo da probamo model. Čenej je podšišan "pod konac", Hellcat će biti do nedelje doteran i više nema odlaganja... Jedino da vreme ne zezne stvar...
Koga interesuje kako će proći prvi let može da nam se (Coki i meni) pridruži na aerodromu...
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version