RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Ziroli - F9F Panther

<< < (85/96) > >>

mirce:
Majstor Gojko, strugar, imao je malo posla, ali sve je lepo odradio i ugradjen je novi trap...

Pošto je na Behotec trapu točak povučen u nazad, u zatvorenom položaju nije mogao skroz da se uvuče u trup. Zato sam pribegau ugradnji dve trouglaste pločice, koje su su zadnji deo trapa podigle, a u otvorenom položaju, omogućile nosnoj nozi da stoji pod malim uglom prema napred...

Trap sad mnogo bolje radi no, bojim se da je opruga slaba. Videćemo posle prvog leta.
Inače uz trap se dobije još jedna opruga, pa sad moram proveriti da li je to rezervna ili možda jača...

Takodje ću morati da promenim i prednji točak jer je guma veoma mekana.
Ako neko ima prednji točak od 2,5 cola, sa alu felnom i tvrdom gumom, neka se javi, kupujem ga...

Sve u svemu, Panther je spreman za letenje...

Izveštaji slede...

Pozdrav

Mirče

cheky:
Vredi ovaj trap brate , svaki od onih 650 evra koliko si dao za njega.
Sreca pa je bio na popustu ...
OKO

misha:
em je trap bolji em sada noga ima mali ugao prema napred. sada nema problema.

cheky, izgleda da je tocak odneo toliko para da nije imao za boju da prefarba ona drvca sto je ugradio.

cheky:
Ajde sto nije ofarbao drvca nego se vec prica da je poceo od rodjenog deteta da krade igracke i koristi ih za delove.
Mislim da ce ovde socijalna sluzba da ima posla. mmmm

miša2002:
@Mirče
Mislim da bi trebalo da je malo tvrđi i da bi trebalo malo više da ulazi u felnu, ali evo slika testa, koji sam ja radio pre par meseci.

Reč je o ovom točku:

Ovo je test oprema:

Betonska cigla (20x16x9cm) je puštena na točak sa rastojanja-visine od oko 80cm:

A ovo je posle testa. Skoro da nema ni ogrebotine.

Mislim da je isti točak u pitanju. (Kod mene je repni,)

Pozdrav
Miša

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version