RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Ziroli - F9F Panther
mirce:
Saša, nemam planova za smoke sistem, tj. nemam mesta gde bi još i to ugradio. Najveći problem je rezervoar za smoke mix...
Ipak je Panther relativno mali jet model...
A što se tiče leka, ima onaj vic kad pričaju dede.
Kaže prvi:
- Ja od kad koristim onaj lek za pamćenje, sve znam, sve mi se razbistrilo u glavi...
- A koji ti je to lek prepisao doktor? - pita drugi
- Taj lek se zove kao onaj cvet, znaš... Onaj cvet...
- Koji? Da nije kukurek?
- Nije kukurek...
- A da nije karanfil?
- Nije ni karanfil... Ma znaš onaj cvet...
- E, a da nije ruža?
- Jeste ruža... Ružo dušo, kako se zove onaj lek što mi ga je gosn. doktor prepisao...
mirce:
Čitam ovaj topic od juna, pa se podsetih, da ni juče na skupu u Subotici nisam prebacio prekidač u mod za sletanje. :sljus :sljus :sljus
Stvarno mi treba "Memoril"...
Verovatno me ni to ne bi izvuklo, jer sam model Panthera poprilično usporio i kad sam ga "navukao" pred samo sletanje, tik iznad zemlje, samo je propao...
Klasika...
Srećom, ništa nije oštećeno toliko da se ne može popraviti, a šta više, stvar je skoro gotova...
Prednji trap, kao i svaki put - štift...
... s'tim da je sad baš "roknuo", pa se polomio...
Oko otvora prednjeg trapa postavljena je nova "zakrpa". Trap kad pukne obično odvali parče balze. Ovaj put je to bilo sa zadnje strane...
Da je udarac bio popriličan, dokaz je i izčupan levi trap...
Trapu nije ništa...
... a blokove koji ga nose, ćemo promeniti...
Pošto je Panther sad već "izranjavan" siroma sa svih strana, verovatno ću mu preko zime odraditi jedno "doterivanje"...
Imam ideju da, kad malo zaladni i ne bude više vreme za letenje, povadim sve iz modela i da ga totalno ošmirglan, al ono "do panja", pregitujem, napravim nove panel linije, napravim mu nitne od tapeta, sa više detalja, naravno i sve ostale detalje, a onda ga ofarbam u novu color šemu...
Na kraju bih mu naručio nova slova za one sitne oznake i sada bih model izlakirao sa polusjajnim lakom...
Hm, šta mislite?
Pozdrav
Mirče
misha:
Bice lep i ovako, mada mislim da je ogroman posao.
dejanxx:
Perverzija...
drjack:
Meni su oba super, ali posto si vec resio , :sljus ne sumnjam da ce crveni biti jos lepsi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version