RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Druzenje modelara iz Trstenika,Krusevca i Paracina

(1/3) > >>

cane:
Ovako to bese pocetkom maja,ja otisao na odmor par dana i posto se stalno cujem sa Darkom (DAKYLE) dogovorismo neki dan da uzivamo malo i u letenju nasih modela.Posto sam imao neke obaveze i prema Sasi iz Krusevca,resismo da odemo do njega i vidimo o cemu se tamo radi.Medjutim,nas drug Sasa je imao planiran put u Trstenik,gde je trebao da se nadje na letenju sa Lazin-om(DEJAN-TS),pa tako i mi,reko da sve na jednu ruku obavimo,zapucamo iz naseg Paracina pa pravac Trstenik.

S leva na desno:Zarin(Dejan-ts);Darko(Dakyle);moja malenkost(Cane);Pedja(?);Sasa i njegov sin Nemanja

Ja i Darko smo bili bez modela,jer Darko nije imao nista spremno a ja imao kvar na motoru na junioru koji sam poneo sa sobom.
Medjutim to nije bio problem da se svi lepo druzimo i upoznamo,uzivamo u majstorijama Zarina i Nemanje.
Price,naravno koliko hoces,druzenje koje je svima prijalo,letenje za svaku pohvalu.
Ali to nije sve...

cane:
......Da im Darko i ja nebi ostali duzni za jedno divno druzenje i gostoprimstvo,
pozvali smo istu ekipu i kod nas na sportski aerodrom u Davidovcu.....
Ovde je ekipa vec bila u malo vecem sastavu,a u pojacanje je dosao Soprano sa bratom iz Krusevca,nas drug Nesa(VelikiN) kao i drug Steva(Stevapn)

Druzenje koje je zapoceto neka 2 dana pre toga u Trsteniku,ovoga dana nastavismo u Paracinu,naravno uz uvek aktuelne price i dogodovstine.
Zao mi je sto nemam nekih video snimaka jer sam bio samo fotoaparatom naoruzan,ali nadam se da ce sledeci put i toga biti.
Zahvaljujem se ovim putem svima za predivno druzenje,upoznao sam neke divne ljude koji se bave ovim nasim hobijem,
video kako to sve ide kod nas u manjim sredinama,naucio sto-sta interesantno o modelima,gradnji,stelovanju i svemu cega sam se setio da pitam.
U nadi da ce sledeci susret biti uskoro i jos bolji,veliki pozdrav za sve.

saxpg:
Svaka cast na druzenju, prelepo izgleda! BTW Pitts ili Ultimate je prelijep ciji god da je.   (res)

GILE:
Lepo je videti da se nas hobi siri i da se ljudi druze. Sve pohvale na ovako lepim slikama u ove tmurne kisne dane  :)aplauz   (res)

adam:
a kakva je jedrilica ?? a za susret svaka vam cast!!! ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version