AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

AP (by Fenix)

<< < (28/44) > >>

fenix:
Rijeka Crnojevica,

fenix:

fenix:
Jos  jedan video koji je napravljen dan prije velikih snjeznih padavina.Ove smo lokacije snimali za muzički spot koji bi trebao da bude uskoro zavrsen.

vpilic:
Fenix prelep ambijent jedva cekam da vidim i spot.
Dok letis i snimas postoji li mogucnost i da slikas?  Ako ne onda bi bilo lepo da odradis par letova samo za slikanje ipak je ono prelep ambijent. Koju si kameru koristio za snimanje zadnjeg videa?
Par saveta ili komentara.
- Meni je mnogo lepse kad se ubaci par fotki u bilo koji snimak, dobija se drugacij osecaj prostora.
- Po snimcima koje postavljas vidim da nisi koristio slow motion a i prelaz iz snimka u snimak je direktan sec sec sec... bez pretapanja iz kadra u kadar. Kad gledas snimak jesi li primetio da prilikom tog sec sec i kapci trepnu. Jednom negde sam citao da prilikom treptanja mozak ustvari prihvata novi snimak i zaboravlja stari. Ubaci makar prelaze od 0,2 - 0,4sec mislim da ce ce izlgedati mnogo lepse ako koristis laganu muziku. Ovo nije slucaj kad se koristi neka zivlja i brza muzika gde moze da se koristi sistem sec sec u ritmu muzike iz pozadine.
- I jos jedna stvar koja meni licno bode oci ne samo kod tebe vec i kod ostalih koji postavljaju i na neki naci reklamiraju sebe, jeste da tokom celog snimka stoji vasa web strana.
 Odvojio si dan za bioskop i da odgledas dobar film recimo sada aktualnu Paradu, zavalis se i spreman da uzivas odmoris oci a tamo ti negde stoji nesto sto citas svesno sto nesvesno milion puta  dok traje film www.SrdjanDragojevic.ccc .. Zato VOLIM HBO nema reklama....  Po tvojim snimcima i dosadansnjem radu usao si u vode komercijalne upotrebe i mislim da treba da uradis jedan lep kulturan intro-logo firme koja ce predstavljati tebe i tvoj rad. Ubaci ga na pocetku ili na kraju svakog tvog snimka.
  Ovo je ipak samo moje misljenje onog sto po meni izgleda lepo  i ne napadna reklama ako zelim predstaviti sebe.

Pozz...

fenix:
vpilic,svaka ti je na mjestu  (pijemo) lijepo je kad se neko ukljuci sa komentarima naravno ne moraju biti samo pozitivni tako sve ovo sto objavljujemo ima nekog smisla.Pa zbog svega toga i postoji forum da bi se vodile diskusije razmjenivali informacije...
Sto se tice fotkanja nije problem ali ovaj zimski period sam iskoristio vise za snimanje.Vecina materijala je radjena sa GoPro kamerom tako da je ona veoma osjetljiva na vibracije tj.nema opticku stabilizaciju tako da na pojedinim mjestima se mogu primjetiti vibracije.Nisam "peglao" video sa efektima ali ce ubuduce biti i toga  ;namig Naravno sve to zahtjeva vishe vremena a izgubljeno vrijeme koje sam imao zbog kvarova na oktu morao sam nadoknaditi pa nije bilo vremena za neka dodatna peglanjaNaravno sve je ovo za sada  promo verzija i na videima stoji web adresa koja  (--<<--)  ali dok ne postanem kao HBO kao sto ti rece tj. kad mi ne bude trebala reklama ima da se vrti.
Ubuduce ce umjesto ovoga www na pocetku  i na kraju biti intro koji je u izradi i slazem se sa tobom da je bolje rjesenje. (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version