AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

AP (by Fenix)

<< < (10/44) > >>

fenix:
Posto sam u medjuvremenu zavrsio i Slow Stick i on je bio spreman za svoje poduhvate tj.da se pokaze na djelu. :superman: Za razliku od ova dva predhodna ovome modelu sam postavio aparat u pravcu leta da bih vidio koja je razlika izmedju predhodna dva i ovoga snimka,moglo bi se reci drasticna (:sok:) Ovaj je model najlaksi ima dosta sporiji let a i ovaj polozaj je barem za panorame ideala.

Evo i prvi video,

fenix:
 Ovaj drugi video sam snimio dva dana poslije i to je  snimak  sa tzv.high altitude :angel .

Sta reci nego ovaj projekat je u potpunosti ispunio moja ocekivanja  naravno bice tu jos experimentisanja vec znam i u kom pravcu...  :mhm do tada pozdrav od Fenixa,naravno do sledecih fotki i snimaka   (photograf)   

tibeteagle:
Bravo!  :)aplauz
Ipak, snimanje napred je mnogo bolje.  (thumb)
Ma koliko se bacao model levo desno horizont je uvek bio tu negde u kadru.
To što već imaš nove ideje, znači da te inspirišu rezultati. To je suština kreativnog modelarstva.
Samo dore i snimaj.  (photograf)
Daj malo i more da vidimo  :)
Poz.

fenix:
Pa naravno bice mora,jezera...ali uvijek ima ono ali - vrijeme kao bitan faktor u svemu ovome mislim vrijeme kao novac mmmm ili vrijeme kao meteo pojava  :hehe ma bitno je da se  (work) na tome.

fenix:
Ugrabio sam malo i ovog i onog vremena :hehe pa sam sa porodicom 02.11.krenuo na izlet.Mjesto vec poznato sa fotografija koje sam prije objavljivao,ali morao sam da ga opet fotografisem sa svom ovom novom opremom  (photograf) .Mjesto je Plavnica - Skadarsko jezero.Vrijeme idealno,mada je bilo pretezno oblacno,da je bilo suncano to bi naravno bilo jos bolje.Ali kako kazu ne valja se zaliti pa da krenemo redom.Ovo je ujedno i prvi izlazak u prirodu da se osjeti na fotkama sav kolorit i 8 mega pix  :big smile pilot sa stabilizacijom  :jaki:  (fiu) i tome sl.Krecemo   (<--)\

Nakon dva leta koji su bili rezervisani za fotografije uslijedio je i 3. let da bih naravno snimio video.Sa memorijskom karticom od 2GB ostalo je bilo jos 8 min. za video sa visokom rezolucijom.Tako da se i u buduce moze uvijek fotografisati a onda to sve zaciniti sa videom :)aplauz .Sta reci nego da sam u potpunosti zadovoljan kvalitetom fotki a i videa.Naravno vec razmisljam koja bi to sledeca lokacija bila pogodna za nisanjenje :superman:...Do tada evo i video...uzivajte (:sok:) (:beer:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version