RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Aero miting Paracin 05. Jun

<< < (4/7) > >>

shimano:
da moj bata cane nebi kukao kako se niko ne najavljuje za dolazak, evo ja dolazim 101% samo nije u redu od njega-caneta da nas kao domacin poziva a on da ne bude prisutan. ()-()

cane:
jbg,bato,ovi,svabe,sto me lebom rane kazu da ne moze.Sta da se radi,bice jos susreta,nadam se uskoro.a do tada,vi se lepo provedite,napravite koju slicicu i uzivajte u letenju vasih modela. ()-()

misha:

--- Quote from: Mythbuster on June 03, 2010, 01:32:11 PM ---Avion u stvari nije "pao", pilot ga je napustio zbog otkaza hidraulike stajnog trapa i nemogucnosti bezbednog sletanja, pa je planirano i po naredjenju iskocio iznad nenaseljenog terena.
Pilot OK, koliko se moze biti posle katapultiranja.

--- End quote ---

koliko sam ja cuo, a rekle su mi neke pticice koje su upucene, uopste nije bilo planirano da padne
bas u jezero. cak je to najgori scenario. posto na tom koridoru stalno vezbaju, imaju tacno odredjene
lokacije gde treba srusiti avion, ako vec treba da padne, pogotovo ako je u pitanju problem stajnog
trapa mmmm, koji mu sigurno nije smetao da zauca avion i malo dalje.

glavaxy:
Planirano je tako...

zdravcha:
Dolazak na Aero miting, potvrdilo je oko 20-tak modelara iz Krusevca, Trstenika, Paracina i Beograda.

Pozdrav iz Krusevca !!! ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version