RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Rainbow F3A 50, glow varijanta
Lazo:
Slušaj Kremo, ovo s'penzosi neće ti se isplati, ja da ti kažem! To kao prvo. A kao drugo, taj slučaj zvani anegdota o sletanju nisam ja izmislio, već sam za njega čuo od drugih. Pa ako su lagali mene i ja lažem vaaaaaas...
Kako god, želim vam da se lepo provedete u Nedelju (<--)
(pijemo)
kremic:
svakako ()-()
saxpg:
Miso, samo jedno pitanje u vezi laka posto si pominjao pistolj za farbanje.
Da li je lak koji si koristio dovoljno redak da se moze prskati iz pistolja za farbanje, jer svaki lak na vodenoj bazi koji sam video do sada bio je dosta gust za tako nesto?
Avion odlicno izgleda, nikada ne bih rekao da je EPO u pitanju.
sermilan:
Hvala na komentaru što se modela tiće. Inaće lak sam nanosio mekom, pljosnatom četkicom, nisam imao strpljenja da sačekam HVLP minijet pištolje, koji su mi kasnije stigli i za koje je proizvodjač navodi da su posebno dobri za rad sa akrilnim bojama i lakovima. Ne bi trebalo biti problema pogotovu što ovaj DULUX lak dozvoljava razredjivanje vodom, jedino onda treba naneti bar tri sloja (naravno sa sat, dva sušenja izmedju svakog prskanja). Oko vikenda će mo Krema i ja lakirati pištoljem jedan model pa ćeš imati nakon toga informaciju iz prve ruke.
pozdrav M.
Sava:
Da li je ova tehnologija primemjiva i za modele od balze? Nemam iskustva sa bojama na vodenoj bazi kada je u pitanju drvo.Verovatno postoji sredstvo za impregnaciju kako se balza nebi nagutala vode.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version