RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
Bigneda:
slozio bih se :)
U jako malo vremena pretrpani sajtovi, forumi, teme sa istom kopiranom informacijom, jednostavno to se tako ne radi i postaje iritirajuce. Neka kultura treba postojati i pre postavljanja ovakvih informacija-reklama treba imati na umu sa kojom namerom je otvoren topic, em sto je off em sto je spam !
Otvoriti lepo posebnu temu i tu objavljivati sve informacije vezane za nju, ovako stizu mi izvestaji sa gomile tema na raznim forumima i svugde ista kopirana forma...
Ovo je tema o stazi i okupljanjum neka tako i ostane !
ultrahome:
Izvinjavam se, forumima se bavim tek mesec dana, iako sam na internetu vec 18 godina, pa ne znam kako se to ispravno radi. Otvoricu novu temu (topic) "BG RC klub", pa koga interesuje tu ce biti ove moje novosti (a bice ih dosta), da ne bude da spamujem "novu stazu". Hvala na sugestijama, izvinite starosedeoci.
Usput, zeleo bih da ponudim uslugu oglasavanja okupljanja preko e-mail liste clanova kluba, pa ako preporucite drugima da se uclane ja cu biti voljan da prosledim svaku informaciju u vezi novih okupljanja, mozda je to brzi nacin nego preko foruma (ja citam e-mail svakih par sati, a forum svakih par dana, pa mozda je to bolji nacin za medjusobno obavestavanje).
Bigneda:
neko zainteresovan za on ili off road voznju ?
Danijel:
Moze kod arene veceras zvacu damira i zubu verovatno da hoce
Bigneda:
jedino ako je pokriveno ova nas kisa ubi !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version