RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
Bigneda:
Auuu ovo dobro izgleda, sad moramo mi kod vas u goste da probamo on-road modele ;)
Inace ko danas nije bio na galovici dobro je prosao ;) ...guzva ko nikad, ako se nastavi ovako i sledece sezone bice odlicno !
misha:
kada sam zadnji put na toj stazi vozio karting, imao sam upalu 7 dana.
prelepa karting staza i naravno fenomenalno mesto za voznju autica.
dobro ste se setili. :)aplauz
dule:
Danas je bilo ludilo na stazi i najbolje do sada. Inace autici 1/8 i 1/10 ipak mogu i da lete ,danas sam vido svojim ocima.
Ko nije bio danas pogresio je.
Do vidjenja
magic:
Mislim da je danas u jednom trenutku na Galovici bilo 20 automobila parkirano uz put. Ovakav dan uhvatiti u toku godine je premija a kamoli u decembru!!!
Ako je ovo danas bilo zatvaranje sezone za ovu godinu nemam nista protiv, samo da se tako nastavi i naredne. Dolazi puno novih modela, bice nesto i za prodaju tako da i ko nema auto najpametnije je da se strpi.
@ Uzice
Pre jedno 4-5 godina kada sam prvi put tu stazu video na Zlatiboru odmah mi je palo na pamet da je idealna za autice, sto sam pre 2 dana i rekao Bignedi! Malo je mala za karting, taman za 1:5, OK za 1:8 ali mislim da je ipak prevelika za 1:10. Bilo bi lepo da se organizujemo naredne godine i da jedan vikend odemo u posetu!
poz
Uzice:
Dobrodosli. U planu imam nesto ozbiljnije za off road a ova je za 1:5. Gume su mnogo blizu za manje modele. Danas je Black Pirat lansiran na put preko mravinjaka i poljubio je oba tocka jedne floride, al sa donje strane. :sljus Covek se nasao u cudu i vratio kola u rikverc... da ga overi. A Turbo ga taman sredio da se vise ne prevrce. :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version