RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
rubiroza:
--- Quote from: vladad on December 05, 2011, 02:03:44 PM ---Arena nedeljom nema nikoga ali mozda je malo usko... mmmm
--- End quote ---
Iza Arene, u slepoj ulici, kod pokrivenog parkinga, koja je paralelna sa auto-putem, vozio sam tokom leta, pa sve do danasnjih dana. Ali su pre 2 dana tu nacrtali poligon za auto-skole :(
magic:
Oba predloga cemo svakako ispitati! Hvala na sugestijama! Ajmo jos neka ideja?
poz
Bigneda:
S obzirom da nam vreme ne dozvoljava ni u decembru da konzerviramo modele, MORACEMO bar jos jednom da ih poteramo ove godine :)
Dakle sutra od 12-13h pa dok izdrzimo malo okupljanje na Galovici, ako nas bude ko i prosli put sigurno ce ovi iz vlade da se dosete i parking da nam naplate ;)
duke:
Vozio sam prosli vikend na parkingu buvljaka,skupi se malo gringosa ali nisu napadni... mmmm, onda ,odlicno je dvoriste osnovne skole kod teniskog kluba Gazela u Milutina Milankovica to je moj favorit, subotom i nedeljom je prazno. Jedini je problem sto se malo skupi ljudi da gleda , ali ja neobracam paznju na to,a primetio sam da ljudi ovde na forumu traze neka skrovita mesta za voznju (neznam zasto (___)) tako da je ove sve verovatno za takve bezveze...
magic:
--- Quote from: duke on December 11, 2011, 08:35:53 AM ---Vozio sam prosli vikend na parkingu buvljaka,skupi se malo gringosa ali nisu napadni... mmmm, onda ,odlicno je dvoriste osnovne skole kod teniskog kluba Gazela u Milutina Milankovica to je moj favorit, subotom i nedeljom je prazno. Jedini je problem sto se malo skupi ljudi da gleda , ali ja neobracam paznju na to,a primetio sam da ljudi ovde na forumu traze neka skrovita mesta za voznju (neznam zasto (___)) tako da je ove sve verovatno za takve bezveze...
--- End quote ---
Do sada je iskustvo pokazalo da je bolje ako ima manje ljudi jer pitanja tipa koliki je domet, koliko je brz i koliko kosta (___). Cesto mi se desavalo i da deca pojure za modelom :sljus.
Trazimo mesto koje je barem natkriveno, idealno osvetljeno i grejano :big smile, pa cemo moci da ga koristimo i preko zime.
Nego razmislite i o terminu petak popodne-uvece kao uobicajenom za voznju.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version