RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (61/112) > >>

Bigneda:
Sutra bi mogli da obnovimo tradiciju na Galovici, ako nocas ne padne nesto a ne bi trebalo bice sutra dobra podloga :)

Tako da svi zainteresovani sutra-nedelja od 12-13h dobrodosli na galovicu !

...ne bi bilo lose da svako ko moze ponese neku staru gumu (ima ih gomila kod svakog vulkanizera) posto nismo sigurni jesu li ostale od proslog puta a i uvek treba vise.

ak:

--- Quote from: Bigneda on March 03, 2012, 01:42:07 PM ---Sutra bi mogli da obnovimo tradiciju na Galovici, ako nocas ne padne nesto a ne bi trebalo bice sutra dobra podloga :)

Tako da svi zainteresovani sutra-nedelja od 12-13h dobrodosli na galovicu !

...ne bi bilo lose da svako ko moze ponese neku staru gumu (ima ih gomila kod svakog vulkanizera) posto nismo sigurni jesu li ostale od proslog puta a i uvek treba vise.

--- End quote ---
Ja ih danas nisam video.

Bigneda:
Ako znas gde ih ostavljamo onda smo u problemu a ako nisu bili na sred livade to je u redu ;) tu im nije ni mesto. Kad se voznja zavrsi obavezno je rasklanjanje sto guma sto djubreta koje ostavimo za sobom !

ak:

--- Quote from: Bigneda on March 03, 2012, 05:05:48 PM ---Ako znas gde ih ostavljamo onda smo u problemu a ako nisu bili na sred livade to je u redu ;) tu im nije ni mesto. Kad se voznja zavrsi obavezno je rasklanjanje sto guma sto djubreta koje ostavimo za sobom !

--- End quote ---
Pih, ja bas planirao da dodjem i pokupim gume, trebaju mi za zaprezna kola  ;namig

lord_bozidar:
....a meni auto u servisu i nemam blage veze kako da dodjem do galovice sa dunavskog keja... :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version