RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (65/112) > >>

Bigneda:
Pa dobro i nije strasno (obzirom na benzince) i kod nas isto gomila problema, evo meni na nitru 1/8 SKORO crkla svecica  :_D ...greje al ne dovoljno.

duke:
Moj Maxa (tmaxx) se drzao odlicno ... jedno prevrtanje je bilo malo zesce pa mu je naprsla maska ,i prednji sraf(sreca nije navoj) na prednjem levom tocku nesteze vise ...

vladad:

--- Quote from: lord_bozidar on March 06, 2012, 11:49:42 AM ---kod mene za sada: zadnji diff, obe prednje polu osovine i jos nekoliko sitnica... ali sve u svemu se odlicno pokazao kao 4x4  :big smile dok je trajao  :sljus

--- End quote ---

za sledeci put ponesi komplet alat brusilica,busilicu, stegu, cekic, smrt klesta, super lepak i ostale sitnice.  (yay)

lord_bozidar:

--- Quote from: vladad on March 06, 2012, 03:48:51 PM ---
--- Quote from: lord_bozidar on March 06, 2012, 11:49:42 AM ---kod mene za sada: zadnji diff, obe prednje polu osovine i jos nekoliko sitnica... ali sve u svemu se odlicno pokazao kao 4x4  :big smile dok je trajao  :sljus

--- End quote ---

za sledeci put ponesi komplet alat brusilica,busilicu, stegu, cekic, smrt klesta, super lepak i ostale sitnice.  (yay)

--- End quote ---

ma bre ima da kupim beli kombi i da ga prepravim u mobilnu radionicu  :big smile
nego, malo pre videh da je i servosaver riknuo.... ali na svu srecu spasio mi digitalni servo  oo))

Bigneda:

--- Quote from: vladad on March 06, 2012, 03:48:51 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

koliko sam ja primeti samo je cekic trebao :) i mozda motorcangle za sitne korekcije :) sledeci put nosim macolu od 5kg pa ako zatreba da ima opet gde da pozajmi :)
A onace ostatak alata ko na kolima, kljucevi u rasponu od 10 pa navise ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version