RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (68/112) > >>

matovic:
Ja sam sazvakao zadnji diff (Rear Ring) u nedelju pa necu biti u voznom stanju dok ne stigne posiljka :'(

U stvari nisam ja nego moj klinac, pun gas - koci - vrti - pun gas - koci -vrti... i kraj :)... a i bio je nacet vec tako da je to bilo neminovno. Jedino da mi neko od kolega pozajmi zadnji ring, vrcam cim stigne posiljka  :)aplauz

Bigneda:
Bili danas da bacimo pogled i probamo par modela, Galovica je prasnjava i klizava tako do ko misli sutra da vozi a moze da bira nek ponese adekvatne tockove ;)

Standardno sutra od 12h, vreme obecava a i broj spremnih modela :)

Na jednom delu je problematicno od tragova dzipova pa ako neko moze bilo bi dobro da ponese manju lopatu ili motiku da to sredimo. Takodje su STARE gume dobrodosle, fali nam jos koji komad da idijotima koji isprobavaju maksimalnu (sa pravim automobilima) brzinu na nasipu napravimo sikanu ;)

magic:
Evo ja od juce srafim :). Losi8 bagi spreman ali ce sutra biti samo u razradi. Upravo zamenio ulje u centralnom dif za tragi i sve je u ekstra stanju. Ubacujem konverziju na tragi i veceras sam i sa njim gotov. Ultima DB spremna, Mad Force spreman. Jos samo da sredim dif na Ultimi RB5, a to cu sutra posle F1. Baterije se pune!

Idemo na voznju  (yay).

kristijanbgd:
Matovic sta ti je zad ring i za koji auto?
Veljko kako se razradjuje elektro auto?
Sutra donosim alatke za rad tako da nema zabusavanja. :mhm
Birajte:
-Kramp
-Lopata
-Metla tvrda
 (work) samo  (work)

matovic:

--- Quote from: kristijanbgd on March 17, 2012, 11:08:27 PM ---Matovic sta ti je zad ring i za koji auto?
Veljko kako se razradjuje elektro auto?
Sutra donosim alatke za rad tako da nema zabusavanja. :mhm
Birajte:
-Kramp
-Lopata
-Metla tvrda
 (work) samo  (work)

--- End quote ---

Za losi 8ight-t 2.0, to mu dodje ovo http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_25_1451_352/products_id/7710/n/Losi-Rear-Differential-Ring-Gear

Ma ne vredi sad, rasklopljen je skroz :)... mada verovatno cu doci sutra da gledam malo  ;namig

Uzeo sam jos jednog losi truggy-a samo ovaj put ganc nov i goooomilu delova  :big smile... stize nadam se u sledecih 3-4 nedelje tako da mi se vise nece desavati da nisam u voznom stanju  :sljus

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version