RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (69/112) > >>

Vox:
Kristijane, ponesi sve to, pa da malo poranimo, da sredimo stazu.
Lakse je ako nas je vise, mislim brze. Mogli bi oko 12h.

kristijanbgd:
ok radna akcija ko iz doba partizana , da su delovi za kyosho sigurno bi nasli ali Losi   :sljus

magic:

--- Quote from: kristijanbgd on March 17, 2012, 11:08:27 PM ---Matovic sta ti je zad ring i za koji auto?
Veljko kako se razradjuje elektro auto?
Sutra donosim alatke za rad tako da nema zabusavanja. :mhm
Birajte:
-Kramp
-Lopata
-Metla tvrda
 (work) samo  (work)

--- End quote ---

Razrada elektro automobila naravno ne podrazumeva razradu motora :). Ali ono sto bi na svakom novom automobilu trebalo razraditi su diferencijali. Losi daje u svom uputstvu kako se to radi. Ono sto ne treba zaboraviti je obrtni moment elektro motora koji je daleko veci od bilo kog glow motora, a sve to trpi prenos. Zato sam odlucio da prve 2-3 voznje budu sa 2S bateriojom umesto sa 4S, i to je to.

poz

magic:
Danas je bilo jako puno ljudi  :)aplauz i vidim jako puno novih faca sto je naravno pozitivno. Staza je bila jako prasnjava tj. jako slicna kao na kraju prethodne sezone, a ja sam bio ocekivao sasvim suprotno posle zime. Izgledala je kao da je izasla iz zamrzivaca (sto i jeste), i sva se ona sitna prasina ponovo "raskravila" i bila tu.

Ja bih samo hteo svima koji su danas dolazili do mene i zapocinjali neki razgovor da se izvinim ako sam delovao odbojno i neraspolozen za razgovor. Mozda sam delovao da nisam bio bas najraspolozeniji za pricu i da se nesto ljutim ako me nesto zapitkujete. Ne nije to slucaj  :) samo sto je i meni bio danas prvi dan sa Losi modelima pa sam morao da obratim paznju na milion nekih detalja i sitnica, i stvarno sam morao da se skoncentrisem na ono sto sam radio jer su greske skupe.

Naravno za pricu i da pomognem sam uvek raspolozen ali samo da malo prodje ova pocetna frka bice vec mnogo lakse.

poz

Vox:
Sve u svemu TRUGGY ti je extra, ide sumanuto!!!! (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version