RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (71/112) > >>

Bigneda:

--- Quote from: sman on March 19, 2012, 08:51:35 AM ---A koliko kosta? ;namig
Dajte neke slicice ili video, sto ste takvi!? :big smile

--- End quote ---

Kad nam ti posaljes koji video tvoje ljute masine obecevam da ce i mi da se revansiramo ;)

Kome je do slikanja i snimanja moze sledeci put slobodno da dodje sa kamerom. Tamo je uglavnom vecina zbog svog uzitka i za slikanje retko kad ima vremena bar sto se vozaca tice ;)

U jednom trenutku sam prebrojao vise od 15 automobila pa sad zamislite tu guzvu a jos nisu svi dosli, sta ce biti kad pukne sezona ne smem ni da zamislim :) ...morace uvodimo brojeve ko u opstini :)

dule:
Meni je bilo super juce , navozo sam se ko lud. Jesam skrcko diff ali je vredelo. Probao Veljkovog Losi Baggy sa 4S i odusevio se.
Probo i Traggy ko mog i nije lose.
Trka je u jednom momentu bila u takvom zaru da od podignute prasine nisam prepoznavao modele.
Jednom recju super.

sman:

--- Quote from: Bigneda on March 19, 2012, 12:06:02 PM ---
--- Quote from: sman on March 19, 2012, 08:51:35 AM ---A koliko kosta? ;namig
Dajte neke slicice ili video, sto ste takvi!? :big smile

--- End quote ---

Kad nam ti posaljes koji video tvoje ljute masine obecevam da ce i mi da se revansiramo ;)

Kome je do slikanja i snimanja moze sledeci put slobodno da dodje sa kamerom. Tamo je uglavnom vecina zbog svog uzitka i za slikanje retko kad ima vremena bar sto se vozaca tice ;)

U jednom trenutku sam prebrojao vise od 15 automobila pa sad zamislite tu guzvu a jos nisu svi dosli, sta ce biti kad pukne sezona ne smem ni da zamislim :) ...morace uvodimo brojeve ko u opstini :)

--- End quote ---

Aj sad!!! ;namig (snimljeno onako na brzaka mobilnim pre neki dan) Jos uvek vezbamo stelovanje... :big smile

Bigneda:
Svaka cast na brzini :)

Low speed diznu mozda malo bogatije probati ?

Bigneda:
Ne zaboravite da nocas navijete satove za jedan sat unapred :0) i naravno da dodjete sutra oko 13h na Galovicu :)

Dakle po ko zna koji put, redovno Off-road okupljanje sutra na Galovici.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version