RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (79/112) > >>

magic:
Ja se slazem za ponedeljak u Ivanci, ako vreme dozvoli, ali bi meni odgovaralo nesto ranije oko 10 da se pocne pa da zavrsimo do 14, jer posle opet neka porodicna jagnjetina ima prednost :) ...

poz

duke:
Nadam se da ce mi RR imati uspesno krstenje ...

Uzice:

--- Quote from: Bigneda on April 13, 2012, 05:58:49 PM ---Prevelik mu je zupcanik, a problem je sto kad se kod Brushless-a pretera sa prenosom ne moze se ugusiti nego ide ko blesav dok se ne pregreje i crkne motor ili kontroler PROVERAVAJTE temperaturu obavezno !

Takodje imajte u vidu zupcanike i diferencijale na toj fabrickoj nitro sasiji nisu pravljeni za takvu snagu !

--- End quote ---

Danas je bilo hladno a za vrucine su montirana dva ventilatora da hlade motor. Vratice se 15 zuba na motor a u diferencijalima su novi zupcanici.

duke:
Jel moze dogovor oko prevoza da neide nas 4 sa 3 kola

Bigneda:
Spoljasnja temperatura motora ne bi trebalo da prelazi 60-70c

A sto se tice zupcanika na diferencijalima nije problem u tome dal su novi ili potroseni vec u tome sto na tom modelu koji ste prepravili u elketro fabricki ide Nitro motor sa mnogo manjim obrtnim momentom od brushless motora, pa su zupcanici projektovani prema tome. (laksi su i pravljeni od neke legure aluminijuma ili neceg slicnog, dovoljnog da traje neko vreme sa nitro .21 motorima)
Verzije koje su imale .28 motore i kasnije Brushless-e su pojacane celicnim konusnim zupcanicima da bi trajali duze i istrpeli povecane momente na tim motorima...
Takvi su kod tebe na Inferno VE modelu ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version