RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
Bigneda:
Nisam zainteresovan da vozim al bi svakako voleo da vidim to na gomili :) Pa kom opanci...
vladasimon:
--- Quote from: Bigneda on July 16, 2012, 12:27:21 AM ---
1/10 'malo' ustinutije ali recimo do 4000kv za SCT modele mada je neki optimum 3300kv sve preko toga tesko neko moze kontrolisati i izvuci dodatnu korist.
--- End quote ---
Slazem se! Koliko sam ja primetio dosta RTR 4x4 SCT modela dolazi sa motorom od 3500kv pa bi bilo bzvz ograniciti na 3300kv, jer bi automatski znacilo dadatne troskove i svasta nesto... Neka bude ogranicenje 4000kv i naravno 2S baterija i to je to ;namig
Bice uskoro vise ovakvih modela, cujem da stizu opake masine za koji dan ;namig
magic:
Da budem iskren ja nemam apsolutno nista protiv da sve kategorije budu i tipa open, znaci sta ko ima neka donese, na stazi u Ivanci presudno je umece vozaca a narocito konstantnost u voznji i to da se ne prave greske.
poz
duke:
--- Quote from: ivanmagd on July 16, 2012, 12:40:08 AM ---Koliko ima interesenata da se ubaci neka 1/8 monster kategorija? Definitivno je dozivljaj gledati ove nespretne dzinove kako pokusavaju da ostanu na stazi i jos samo da ih je jedno 5-6....
--- End quote ---
Super,odlicna ideja,ja sam mog T Maxa prodao,ali bi bas voleo da ih vidim na stazi,moze da se napravi kategorija "hobi"
JLZ:
--- Quote from: zajko on July 15, 2012, 11:53:47 PM ---Ima tu nekih koji pricaju po forumu da je staza daleko od zavrsene i savrsene, slazem se da mozda nije savrsena, ima i boljih... ali je valjda jedina koja lici na nesto (sto je valjda pomak napred!?) , a evo bice nadam se do petka i zavrsena, ono sto sam bar ja preuzeo kao obavezu... a nadam se da ce se vremenom i usavrsavati (i da kao i takva mnogima nece odgovarati, jer verovatno i ne znaju sta im treba, ja prvi do skora nisam znao, a.... i sad bas nisam siguran ! :sljus)...
Ne radi me losa sujeta, nego ta ...... 4e
--- End quote ---
Vec sam rekao, a evo i ponovicu. Sve najbolje vezano za osposobljavanje staze.
Staza je nesavrsena i nezavrsena u smislu potrebe da se u model vredan 150€ ubaci race motor i prateci delovi od 300€, a pogotovu sto se koristilo vreme kao da staza radi vec godinama...
(res) za sve ljude koji su ulozili vreme i novac da ti pomognu u tome...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version