RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (99/112) > >>

magic:

--- Quote from: zgrmbust on July 16, 2012, 10:21:07 PM ---Mozda je pametnije za pocetak pokusati da se organizovanjem svojevrsnog mitinga okupi sto vise ljudi na stazi sa svojim modelima tako da se ljudi upoznaju razmene iskustva otkriju razne novine. Mozda bi se nakon toga broj potencijalnih takmicara u ozbiljnim kategorijama povecao nakon sto bi imali mogucnosti da vide na delu vrhunske takmicarske modele. Cak mozda pokusati da se ta mini manifestacija proprati medijski........ (photograf)

--- End quote ---

Ko brani kibicerima da dodju to Ivance i vide kako to izgleda, svaki put kada smo isli okacili smo ovde na forumu da cemo ici na voznju, prema tome ...

@ JLZ, mislim da ne treba jedna rec vise od onoga sto je matovic vec napisao.

Sto se medija tice, mogao bih i ja da nesto poguram  ;namig.

Da ipak ne bih bio samo "vasar" ajmo se ipak makar malo drzati kategorija koje sam predlozio. Neka budu open, i neka budu i monsteri, samo da ima dovoljno takmicara, makar 5.

poz

duke:
haahhahha skoro se nisam bolje ismejao, koji ste vi KRALJEVI hahahah  :_D

duke:
neka  bude "Open hobi "kategorija za monstere i ostale(mozda neko ima kros motor ) , a ti matori (Zajko) daj jos malo tih letnjih slika ,sigurno je ta zurka nastavljena  kod tebe na Dorcolu  :))

zajko:
Evo... opet ja imam jedan predlog... mmmm
Sreda nam je prvi radni dan u nedelji ... i nema puno sveta... a i odmori su...
a da bi smo nadoknadili vrele NEDELJE,  predlazem dodatno okupljanje AUTO OUR-a, Sredom posle sljake od 17h  oo)) FREE of CHARGE.... sa ukljucenim koriscenjem i gornjeg dela kluba...  ()-() zakljucno sa 8.avg.12
*partner mi je u ovom periodu na godisnjem odmoru*  (nono).. a mozemo da probamo i nocu voznju, cisto da vidimo jel ide  :sljus 
Ovo vazi za clanove i NE clanove Kluba... bilo za AUTO ili AVIO OUR...
Jedino sto je neophodno, to je najava dolaska na tel 069/1029252... da se ne desi da imamo neki TEAM BUILDING ili neki PRIVATE PARTY
u kom slucaju necemo biti u mogucnosti da ovo ispunimo !!! i zabranjeno skakanje u bazen  (nono) (kush)

zajko:

--- Quote from: duke on July 17, 2012, 12:38:31 AM ---neka  bude "Open hobi "kategorija za monstere i ostale(mozda neko ima kros motor ) , a ti matori (Zajko) daj jos malo tih letnjih slika ,sigurno je ta zurka nastavljena  kod tebe na Dorcolu  :))

--- End quote ---

za DUKE   
http://www.facebook.com/mala.ivancha i
http://www.malaivanca.com/galerija

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version