RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Idemo na voznju!
JLZ:
Ljudi, ja nijednom nisam rekao da je ista vezano za stazu u MI lose!
Moja konstatacija o nesavrsenosti i nezavrsenosti staze nije nista maliciozno vec trenutno stanje stvari. Ne verujem da bi se dobro zabavilo na stazi da se mora imati najbrzi i najjaci model/motor. Pa procitajte temu gde se vidi o cemu je rec...
Nisam dolazio tamo posle jer imam drugih obaveza i briga. Sad se pitam i da li sam dobrodosao uopste...
duke:
Naravno da si dobrodosao samo malo spusti gard,i bice tu super druzenja (pijemo)
zajko:
--- Quote from: JLZ on July 17, 2012, 11:15:33 AM ---Ljudi, ja nijednom nisam rekao da je ista vezano za stazu u MI lose!
Moja konstatacija o nesavrsenosti i nezavrsenosti staze nije nista maliciozno vec trenutno stanje stvari. Ne verujem da bi se dobro zabavilo na stazi da se mora imati najbrzi i najjaci model/motor. Pa procitajte temu gde se vidi o cemu je rec...
Nisam dolazio tamo posle jer imam drugih obaveza i briga. Sad se pitam i da li sam dobrodosao uopste...
--- End quote ---
WELCOME (poz) (poz) (poz) (poz)
mora platis pivo da se iskupis !! :D hehehe 3ee 3ee 3ee 3ee (mazi)
Vox:
JLZ prijatelju,
udarilo ekipu sunce u glavu. Samo ti dodji, jer bez druzenja, ovaj hobi nije bas mnogo interesantan.
Mnogo se (work) po vrucini, pa ekipa ne dozvoljava mnogo da joj se pridikuje. (poz)
JLZ:
Ok. Drago mi je da smo se razumeli :)
Pivu nije problem platit' ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version