RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Idemo na voznju!

<< < (100/112) > >>

JLZ:
Ljudi, ja nijednom nisam rekao da je ista vezano za stazu u MI lose!

Moja konstatacija o nesavrsenosti i nezavrsenosti staze nije nista maliciozno vec trenutno stanje stvari. Ne verujem da bi se dobro zabavilo na stazi da se mora imati najbrzi i najjaci model/motor. Pa procitajte temu gde se vidi o cemu je rec...

Nisam dolazio tamo posle jer imam drugih obaveza i briga. Sad se pitam i da li sam dobrodosao uopste...

duke:
Naravno da si dobrodosao samo malo spusti gard,i bice tu super druzenja (pijemo)

zajko:

--- Quote from: JLZ on July 17, 2012, 11:15:33 AM ---Ljudi, ja nijednom nisam rekao da je ista vezano za stazu u MI lose!

Moja konstatacija o nesavrsenosti i nezavrsenosti staze nije nista maliciozno vec trenutno stanje stvari. Ne verujem da bi se dobro zabavilo na stazi da se mora imati najbrzi i najjaci model/motor. Pa procitajte temu gde se vidi o cemu je rec...

Nisam dolazio tamo posle jer imam drugih obaveza i briga. Sad se pitam i da li sam dobrodosao uopste...

--- End quote ---

WELCOME (poz) (poz) (poz) (poz)

mora platis pivo da se iskupis !! :D hehehe    3ee 3ee 3ee 3ee (mazi)

Vox:
JLZ prijatelju,

udarilo ekipu sunce u glavu. Samo ti dodji, jer bez druzenja, ovaj hobi nije bas mnogo interesantan.
Mnogo se  (work) po vrucini, pa ekipa ne dozvoljava mnogo da joj se pridikuje.  (poz)

JLZ:
Ok. Drago mi je da smo se razumeli :)

Pivu nije problem platit' ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version