RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC raspis, 10.07.2010. sportski aerodrom 13. maj, Beograd
SABURO:
Za sada kao takmicari prijavili su se: Nedan Panovski (Zajo) i Nikola Stojkovic (Saburo, tj. ja).
Kao posmatraci: Miroljub Misovic (misha), Gabor Lastović + 3 ljudi, Yu-men..
Apelujem da prijave putem email-a izvrsite najkasnije do 5.7.2010. kako bismo znali tacan broj takmicara i posmatraca radi bolje organizacije.
()-()
Sava:
U svojstvu posmatraca evo i tata Save i Baneta iz Mitrovice.Ponecemo nesto za letenje, ali da ne zelimo da ometamo takmicenje tj. letecemo ako bude uslova. 8)
mirce:
Jel' ljudi pa, oće li biti uopšte tog takmičenja? Niko ništa ne piše ni ne spominje...
Iz Novog sada će sigurno doći bar pet modelara kao posmatrači a, znam da bi se Coka takmičio...
Pozdrav
SABURO:
Za sada bez promene sto se takmicara tice. Zajo i ja smo jedini prijavljeni. Ako se Coka prijavi, sigurno imamo po neko od zagaranovana prva tri mesta! (yay)
Stvarno ne vidim neki razlog da se ne prijavi jos ljudi, program je jednostavan i svako ga skoro moze izvesti. Svi koji misle da mogu za ova tri-cetiri dana da pripreme ovaj program slobodno mogu da se prijave najkasnije do petka.
(pijemo)
zajo:
Stvarno ljudi daj privujte se (plz)
Nema veze dali je neko navezban ili ne,bitno da se druzimo kao miting ali sa akcent na akro modele i letenje (pijemo)
Da ne nabrajam,iz foruma ima bar 15 ljudi koi imaju modele i znanje da se takmice.Dajte da se druzimo i letimo akrobacije bre!
Vidimo se ()-() ()-() (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version