RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
IMAC raspis, 10.07.2010. sportski aerodrom 13. maj, Beograd
sasa:
Jedno pitanje...Da li ce moci da lete i modeli koji se ne takmice, ili mi moze da dodjemo samo kao posmatraci ?
coka:
Naravno, Magic, malo sale ne smeta... a nesto su se i svi ucutali, pa da malo vratimo tastature u ruke.
Sasa, na jednom od proslih takmicenja, imali smo problem da su modelari koji se nisu takmicili otisli malo dalje i leteli za svoj gros. Ovo se pokazalo kao vrlo lose resenje jer takmicenje i uopste bilo kakav vid manifestacije zahteva svu paznju, kao i podosta prostora.
Slican zakljucak se izvlaci ako procitas na forumu kako je proslo i ono takmicenje jedrilica, kada je Zoli (ne iz Vrsca) leteo helikopter.
Osim toga mislim i da je neprimereno (da ne kazem ne vaspitano).
Mozes li na trkama Formule 1 da se vozis svojim autom, onako iz sopstvenog zadovoljstva?
Mislim da na pojedina pitanja ( u koje ubrajam i moje za Raptora), odgovor mozemo dati i sami, ako se dobro zamislimo.
zajo:
Mislim da ce bit dovoljno vremena za letenje kad zavrsi takmicenje,tako da bolje donesite svoje avione jer leti se do 19:30-ima vremena.
Niko nije odgovorio na moje pitanje :-\ :koliko pokusaja-krugova imace ucesnici? Mislim da jedan je premalo mmmm
Gabor:
Naš tim dolazi u celom sastavu, samo javite na vreme da li će biti omogućeno da posle takmičenja poletimo naše modele. Ako ne, ne, svakako dolazimo kao posmatrači
mirce:
Moja malenkost svakako neće učestvovati tako da ne bude neke zabune oko mojih pitanja, ali me interesuje sledeće:
- ko će biti i koliko će biti sudija?
- da li sudije znaju kako izgledaju i kako treba da se izvedu sve figure (pa, i više) koje se traže na takmičenju?
Sudije su najbitniji deo ove manifestacije i oni su ti koji će na kraju krajeva odrediti redosled. Ako taj "kadar" nije adekvatan onda cela stvar nema smisla...
Kako ste uopšte zamislili sudjenje?
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version