RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC raspis, 10.07.2010. sportski aerodrom 13. maj, Beograd

<< < (14/16) > >>

SABURO:
Uhhh sta reci, jos uvek sabiram i oduzimam utiske od subote..Drago mi je da se ovako nesto odrzalo kod nas u nadi da ce ovakvih takmicenja biti jos vise u buducnosti. Povrh svega drago mi je sto sam video dosta ljudi koje odavno nisam video i upoznao nove modelare, koji malo je reci lete FANTASTICNO i imaju izuzetan potencijal. Povrh svega zeleo bih da izdvojim Zaju (Nedan Panovski) koji je ovom prilikom zadao domaci zadatak za mnoge nas u 3D letenju i samom vladanju modelom. Zajo kapa down  (res)

Jedino mi krivo za malog Pedju sto nije imao srece sa modelom, ali bitno da je ucestvovao i siguran sam da ce na narednom takmicenju pokazati sta ume.
Drago mi je da ste uzivali ..zato uzivajte u jos nekoliko fotki koje sam nekako uspeo da napravim..

poz
 ()-()

IVAN3D:

--- Quote from: Schwab on July 11, 2010, 09:41:52 AM ---
Zahvaljujem se Lazi i Ivanu za pomoc oko CAP-a i svima ostalima za savete.  (<--)

--- End quote ---

Nema na cemu drago mi je da sam te upoznao a narocito mi je drago sto si sve lepo saslusao i odradio vezano na let i rezultat je odma tu.
Ako nesto treba tu smo.

()-()

Ivan

zajo:
Pozdrav svima.
Znaci ja sam se osecao kao kod kuce,kao da sam letio godinama sa vama na taj aerodrom.Kako letim sam ovde,ovo je bilo otkrivenie za mene,proveo sam se do jaja.Upoznao sam puno zarazenike na ovai hobby od 16 do 60godina.
 (res) za letace,znaci nije bio ni jedan takmicar koi nije vladao modelom.
Bas mi je drago da smo prezentirali akro letenje na najbolji moguci nacin.
Ja i marko smo razbili pricu o 3d letenju :da mora da si bogat,da trebas lomiti po 3 modela u jedan dan,da treba dea si neki fuckman da bi letio 3d. Eto...netreba.
Aj da ne tupim,hvala puno i nadam se da cemo se vidjati cesce.
Ps.Molim vas da pratite fotke ovde : nedanpanovski@yahoo.com  (plz)
 ()-() ()-() ()-() ()-()

magic:
E pa red je da se i ja oglasim. Meni je srce puno, jos ne mogu da verujem da se sve to stvarno i desilo! Drago mi je da je sve proteklo kako treba i da su svi otisli kuci zadovoljni. Nadam se da smo posejali seme neceg jako lepog sto ce da poraste jako veeeeliko.

Uf, tog dana ispade i ja kao neki glavni tamo, stvarno mi to nije bila namera, ali eto tako je ispalo. Da budem iskren, kada sam skoro pre godinu dana poceo da pisem na ovu temu nisam bio siguran da ce se sve to i desiti, ali kada mi je Gile pre par meseci rekao da mogu da racunam na punu podrsku od drustva koje leti na 13. maju, tada smo mogli da predjemo sa reci na dela. DRUGARI HVALA VAM SVIMA JOS JEDNOM STO STE SVI ZAJEDNO OMOGUCILI DA SE TAKMICENJE ODRZI I BUDE NA VISOKOM NIVOU  (res) ! Hvala i sudijama na maksimalnom angazovanju i krajnje korektno obavljenom poslu  :)aplauz ! Hvala i svim takmicarima, i ne zaboravite da ste tog dana pisali istoriju  :mhm !

No kao sto rekoh, ovo je samo pocetak, idemo dalje! Puno smo naucili, sledece takmicenje ce svakako biti jos bolje i nadam se sa jos vise takmicara. Bilo bi mi izuzetno drago kada bi se i neko drugi prihvatio da isto sve ovo organizuje kod sebe, Novosadjani, Suboticani, Mitrovcani ili pak drustvo s'juga (ili mozda s'ladu  lol ) para ne treba puno, ali dobre volje da. Rado cemo vam pomoci i doci vam u posetu! Nije nama tesko jos jednom, naprotiv, ali je lepse kada se leti na vise mesta.

Puno se slikalo tog dana, ajte ljudi kacite slike!

A ja, e pa ja obecavam da cu se takmiciti sledeci put. Upravo mi je stigla jedna opaka ptica, mnooogo jaka  :jaki:. Bice dana za megdana  ()-().

Uf, zamalo da zaboravim, Zajo care!

Posto je od svog rodjenja takmicenje tipa "open", prijatelji iz Crne Gore uvek ste nam dobro dosli. Ala bi bilo lepo da se svi okupimo na Zlatiboru, pa da  (<--).

poz

saxpg:

--- Quote from: magic on July 14, 2010, 10:56:24 PM ---...prijatelji iz Crne Gore uvek ste nam dobro dosli. Ala bi bilo lepo da se svi okupimo na Zlatiboru, pa da  (<--).

poz

--- End quote ---

Prijatelji iz Crne Gore koriste jos jednom priliku da vam cestitaju na velikom koraku napred!  (res)
Ujedno da vas ovako nezvanicno obavjestim da ce se nastup modelara desiti na otvaranju Svjetskog Padobranskog Prvenstva u Niksicu.
Malo vise o tome : http://www.pktitograd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=114:svjetskoprvenstvo&catid=1:novosti
Posto smo u kontaktu sa organizatorima obavjesticemo na vrijeme one koji budu voljni da pokazu svoje umijece.
To bi trebalo da bude na otvaranju 29. avgusta.
Kod nas se u zadnje vrijeme desavaju neke stvari i na polju modelarstva, ali nas jos uvjek ima jako malo za organizovanje bilo cega, no to je samo za sada.
Nadamo se i malo organizovanijem dolasku na Beogradski skup ove godine...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version