RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Trikopter
gizmo:
Jedna staklena zgrada na NBG i dosadno lebdenje gore dole :big smile
Jos uvek nemam m**a za neke ozbiljnije prelete i okrete.
fenix:
Odlican video...to "doasdno gore dole" je za sada i najbitnije a ostalo ce doci postepeno.Za veoma kratko vrijeme si savladao osnove lebdenja,letenja ove sprave tako sa ovim ostalim ne treba zuriti.I lebdenje na ovim ne malim visinama nije lako tako da je ovo veliki uspjeh.Ovo ti govorim i iz moga iskustva sa T-Rex-om.Korak po korak i u strpljenju je spas.Svaki brzopleti korak moze rezultirati velikim posljedicama.Joj jednom :)aplauz za video.Da li si sta radio u vezi video linka?
gizmo:
Hvala na ohrabrenju :)
Pri samom kraju snimanja jedan "brzopleti" odgovor na vetar je rezultirao padom. Ukupna steta - 2 elise i par plasticnih vezica (yay)
Video link sam montirao i sve radi, ali za sada imam zescu frku da letim samo prema tome sto vidim na ekranu. Posebno sa kopterom u ovakvim uslovima gde ima bandera, zica i drveca okolo.
Kao sto kazes korak po korak, pa cu nadam se i to ubrzo savladati.
fenix:
Naravno FPV ili letenje sa gledanjem u monitor nije nimalo lako to sam i ja probao sa ovom opremom jos ako nije prostor poznat mmmm bez dodatne navigacije sa prikazima na ekranu veoma tesko ali i tada nije lako.Zato jedan operater kopilot za video link a pilot je pilot :big smile
tibeteagle:
Bravo za hrabro i visoko letenje. (thumb) ...i za bezobrazno poletenje sa saobraćajne trake ()-()
Mogao si da odeš i bliže zgradi da se trikopter malo ogleda u staklu prozora. :big smile Nemoj reći da si se plašio da udariš u zgradu. No risk, no fun ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version