RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Trikopter
gizmo:
--- Quote from: fenix on November 07, 2010, 03:34:28 PM ---Ma moze on jos da se olaksa ali stvarno smatram da sada nema vise potrebe za tim,ali ako bude potrebe tada cu pristupiti radikalnijem postupku...
--- End quote ---
Sto laksi ram to posle dozvoljava vise opreme (kamera, fpv, osd...), duzi i stabilniji let.
Moj ram je 415g, ali kad se sve napakuje (bez kamere itd.) je ~1200g.
fenix:
Juce stigli dijelovi potrebni za sklapanje trikoptera :)aplauz Jos 3 ziroa da stignu koji su na putu tako da i njih ocekujem za 10-tak dana.Malo sam duze cekao jer nije bilo ovih motora i spid kontrolera a bas sam njih htio naruciti.
Sada slijedi postavljanje ovih komponenti, prije svega precizno postavljanje motora,balansiranje propelera povezivanje elektronike, pa kad dodju ziroi slijede fina podesavanja a poslije toga nadam se i prvo lebdenje :big smile Evo zanimacije u ove kisne dane (pijemo)
gizmo:
Ohoo :)
Jedva cekam da jos neko kod nas poleti sa trikopterom.
p.s. nadam se da si porucio i neki rezervni propeler ;)
itod:
ne baksuziraj čoveku, možda mu neće trebati ::)
fenix:
Naravno da imam rezervnih propelera i ovih a i drugih to je najmanji problem.Sa trikopterom i nije tolika frka letjeti pa i prvi put, frka je prvi put letjeti heli a bez rezervnih dijelova ;namig mislim sta tu sve moze biti rezervni dio mmmm ako dodje do pada.Tako da sam po ovom pitanju odavno opusten sto je jos jedna prednost.A najveca prednost je sto se sve na trikopteru za isti dan moze popraviti ako ne i napraviti ponovo u tome i jeste car ove fantasticne letjelice (pijemo) Radi se radi ,uskore slike a ziroi su stigli do Njemacke :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version