RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Trikopter
gizmo:
Juce sve zavrsio, ali nikako nisam uspevao da ga nateram da radi. Posle mnogo nerviranja, probanja, premestanja, prevezivanja i misljenja da sam mozda nekako spalio risiver, slucajno sam malo jace pritisnuo modul na poledjini stanice i eto cuda - odjednom lampica na risiveru sija bez prekida, esc piste i motori se vrte oo))
Ovako probno na stolu (bez elisa) deluje da sve savrseno sljaka. Sutra sledi probna voznja i kacim fotke i snimke (pijanoo)
edit: naravno crko bih do ujutru, pa sam morao da ga probam i sa elisama
sermilan:
Gizmo, sad videh ovu tvoju vrtešku koju sklapaš, pa ako ti još uvek trebaju ona dva seta za nosni točak (koje ti zoveš šarkice) mogu da ti ih ponudim.
pozdrav, M.
tibeteagle:
Gizmo, pa ti radiš (thumb) A i ovaj tricikl će da leti ")
Begaj na sve strane ako to poleti oo))
;namig
gizmo:
Milane, znam da nisu stvarno sarkice vec set za prednji tocak, al' lakse mi bilo tako da ih zovem.
Vec sam ih porucio i ocekujem da stignu za par dana. U svakom slucaju puno ti hvala :)
@tibeteagle - tricikl je moje prvo RC chedo. Nadam se da cu se s njim nauzivati i izigrati kao pravo dete sa pravim triciklom.
Inace je opako jaka naprava. Ono na snimku kad je poceo da mi se otima iz ruke je bilo na manje od pola gasa!
motorola_la:
uu al je jako :) zamalo da ti pobegne iz ruke :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version