RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Trikopter
gizmo:
--- Quote from: flugzeug on August 16, 2010, 12:12:28 PM ---Ja sam u fazi izrade PCB pločice KaptainKUK flight controlera za istu spravicu ;) neznam mozda si citao na rcgroups o tome ;)
--- End quote ---
Video sam da postoji tema o KK kontroleru, ali se nisam mnogo udubljivao. Kad sredim ovog zmaja da leti kako treba onda cu mozda razmisljati o pravljenju drugog sa KK kontrolerom ili Flymentorom.
Naravno, jako bih voleo jedan hexa ili oktokopter sa mikrokopter.de ali su malko preskupi za moj budzet :)
@tibeteagle - iz one skice sam mislio da govoris o pomerajima oko vertikalne ose.
Likovi sa rcgroups koji su napravili do sad gomile raznih trikoptera kazu da je stabilniji sa duzim kracima.
Nadam se da cu uspeti da ga "ustelujem" i naucim da letim barem priblizno kao ovaj lik http://vimeo.com/user2000942
gizmo:
Prvi pokusaji letenja na livadi :)
Trikopter se prilicno dobro ponasa, ali je sad problem u mom neiskustvu sa letenjem. Moram da nadjem neki simulator koji ima trikopter
Kreten krenuo sam sa 4 pune baterije za heli, a nisam napunio bateriju u stanici, tako da je zadovoljstvo kratko trajalo.
p.s. prebacite na full screen, sitno je.
rolex:
Super izgleda i leti.
Što se simulatora tiče mislim da možeš koristiti real flight sa RC helijem. Trebalo bi da se letelice ponašaju vrlo slično.
Pitanje za flugzeug:
U kojoj si fazi izrade KK kontrolera?
Koju tačno šemu koristiš i koje senzore imaš-gde si ih kupio?
Dajte ljudi detalje :)
flugzeug:
--- Quote from: rolex on August 17, 2010, 11:57:09 PM ---Super izgleda i leti.
Što se simulatora tiče mislim da možeš koristiti real flight sa RC helijem. Trebalo bi da se letelice ponašaju vrlo slično.
Pitanje za flugzeug:
U kojoj si fazi izrade KK kontrolera?
Koju tačno šemu koristiš i koje senzore imaš-gde si ih kupio?
Dajte ljudi detalje :)
--- End quote ---
Detalji će da budu čim bude gotovo ;)
gizmo:
Leti makina sve bolje i bolje, a i ja polako ulazim u stos :)
i prva proba sa okacenom kamericom - mnogo nemirno i "leluja" zbog vibracija
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version