RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Heli takmičenje u Madjarskoj
coka:
Uistinu je za svaku pohvalu ljudima koji su se uputili na ovo takmicenje.
Posebno je lepo sto se nisu odvazili na putesestvije samo da bi gledali, vec su, u takvoj konkurenciji, ipak i leteli.
Ko misli da je lako....neka proba.
Ovo nije ni prineti opustenom letenju na 13. Maju.
Novi aerodrom, nepoznati ljudi, vetar...a vi 500 km od kuce.
Svaka cast na svemu, a pogotovu na srcanosti.
Zoli potpuno se slazem da je ovo veliki podstrek za sledeci korak napred.
Zao mi je sto sam zbog glupavih problema sa dokumentima, propustio da vam se pridruzim.
Voleo bih da sam otisao pa da vidim koliko ne znam.
Hteo sam da slesdecu recenicu pocnem sa "cudim se", ali se vise i ne cudim tonu kojim glider karakterise stvari.
Svaki put isto...ako se pomenu Amerkanci...kao da poludi. Ako nije kina...odmah bezveze...
Ako ljudi lete firmirane stvari, onda za to ima i razloga.
Mozes se voziti Ladom a tvrditi da BMW ne valja...ali samo dok ne probas BMW.
Sa tvojim i Lazinim znanjem, sigurno je da ces se lepo naleteti sa tvojim helijima, ali kada bi jednom zagrizao u T-rex-a 700 ili Raptora 90, malo bi drugacije pisao...ili opet gresim.
Pa nisu valjda svi blesavi sto trose tolike pare kada sve to ima i za 10 puta manje pare.
Cnc kazes. U pravu si. A sta je sa kontrolom tih 10ina hiljada komada?
Ne mislis li da je ona presudna?
Mozda si te casove prespavao kada su nas u Drpsinu i na Masincu ucili o tome.`
Sada ce se verovatno i Laza, zastitnicki ukljuciti sa kilometarskim tekstom, sa citatima i stavkama, pa ce ceo ovaj post na kraju napokon i izgubiti smisao.
Poenta je da se ekipa od 3 clana, iz Srbije, odvazila da ode na jako svetsko takmicenje, gde su svojim ponasanjem modelima i srcanoscu, a zasigurno, voljom za druzenjem, osvetlali obraz nasoj Zemlji i nama sacici modelara.
Da li su bili u grcu i napeti...pa jesu, ali nismo bili tamo i nije fer da to govorimo.
To sto bi i mi bili nas ne opravdava jer nismo izvadili iz svog dzepa par stotina evra, ostavili porodice i otisli da se takmicimo.
Dajmo im podrsku za to, bez iznosenja svojih opravdanja, shvatanja i ostalih gluposti.
IVAN3D:
Potpuno ste u pravu.
Veliki pozdrav
()-() (res) (<--)
Ivan
ratep:
Rezultati posle prvog dana 3D mastersa:
obratite paznju ko je na drugom mestu...
batans:
Srpska posla, neko iznese svoje misljenje, pa dobro. E, nije dobro, mora da mu se odgovori tako da se ako moze nabije bar sto metara u zemlju. A onda, samo smo mi na livadi, pa ko sme da se pojavi kada tako reagujete. A covek je samo izneo svoje misljenje, nikome nista nije uzeo.
Lazo:
--- Quote from: coka on July 23, 2010, 12:19:28 PM --- Sada ce se verovatno i Laza, zastitnicki ukljuciti sa kilometarskim tekstom, sa citatima i stavkama, pa ce ceo ovaj post na kraju napokon i izgubiti smisao.
--- End quote ---
Epa da znaš - baš neću (nene)! Ma, mo'š slobodno da svisneš od muke - al neću i tačka (nene) :big smile!
(pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version