AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
GOPRO HERO HD kamera
sman:
na nekoliko uporednih snimaka imam utisak da je ova kamerica bolja od gopro... mmmm
dandi:
--- Quote from: tibeteagle on January 28, 2013, 11:21:33 PM ---Ova kamerica deluje sasvim dobro. U uporednom video testu dole se vidi da je snimak skoro ravan Go Pro HD V1 kvalitetu. mmmm Jedino što zameram je da nema svoje napajanje, ali je utoliko lakši.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__32024__HD19_ExplorerHD_Full_HD_1080p_FPV_Video_Camera_with_Integral_Recorder.html
--- End quote ---
nema je na lageru.. bas se brzo rasprodala na hobbykingu
tibeteagle:
--- Quote ---Mislim da kamera nema veze sa Gopro ...
--- End quote ---
Naravno. Mrburns je pitao za uporednu kameru sa video snimka, čini mi se. mmmm
ak:
--- Quote from: tibeteagle on January 29, 2013, 12:49:31 PM ---
--- Quote ---Mislim da kamera nema veze sa Gopro ...
--- End quote ---
Naravno. Mrburns je pitao za uporednu kameru sa video snimka, čini mi se. mmmm
--- End quote ---
Nesporazum :big smile
Ta kamera je prepakovani Foxtech Horyzon HD, samo sto ova ima kuciste i pritom je metalno.
Cak se i vidi da se ljudi zale na isti problem kod obe kamere, tamnu sliku na av-out.
Foxtech je imao recimo problem da generise dosta smetnji pa su neki sa losijim 433Mhz sistemima gubili kontrolu i na 100 metara, zato je metalno kuciste prednost.
Jedan od uzrocnika je verovatno i produzeni kabal od Horyzon HD na kom se nalazi sama kamera.
Isti proizvodjac ima jos par kamera sa novijim chipom baziranim na istom chipu kao i Gopro (ambarella) i ugradjen je u Camone Infinity.
I meni izgleda da kamera ima bolju sliku od Gopro 1 samo su boje na Gopro-u malo izrazenije sto se lako da postici dodatnom obradom.
Kameru imate i na www.bevrc.com za $129.99. Ako skupite preko $200 dobijete besplatan shipping ;)
tibeteagle:
Bravo AK. :)aplauz Baš dobro pratiš razvoj ovih malih kamerica. Ja ne bih za FPV da uzmem nešto ovako malo i kvalitetno, već da opremim kombat modele i da imamo dobre snimke u letu. Ova kockasta odgovara u svakom pogledu, samo još da bude ispod 30$ kao keychain kamerice. :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version