AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

GOPRO HERO HD kamera

<< < (9/28) > >>

Goran Scekic:
Dragane, cekam te.... Obavezno se javi kad stignes.
zaboravih reci... Snimak Jezera sam snimio u Ful HD, ali zbog slanja i cekanja na sajtu sam ga umanjio.
Sasa je u pravu za nivo jezera. Poznato je  da Crno jezero od jednog postanu dva jezera u ljeto. A tpo se vidi na snimku.

fenix:

--- Quote from: saxpg on May 15, 2011, 02:27:08 PM ---Kako lijepo izgledaju odrazi oblaka u vodi. GoPro je cudo. Nego cudi me da je ovako mali vodostaj, nikad nisam vidio ovako malo vode tamo.

--- End quote ---

Nedavno su bil neki strucnjaci i mjerili nivo jezera,kazu najvjerovatnije da se pojavila neka pukotina pa polako jezero otice evo i na ovom snimku se vidi nizak nivo jezera sto je neobicno za ovo doba godine tj.ljeto nije jos pocelo.Volio bih da od ovoga nista nije tacno ali...
Snimak sa GoPro je vrh  :)aplauz

Lazo:
Чудо невиђено!?! mmmm Да се није тамо скоро мувао около неко ко личи на Богдана Диклића? Онако, са мапама, нацртима, експлозивом...?!

(pijemo)

gizmo:
Ma kakav Diklic...vidjen neki NLO iznad Zabljaka kako premerava i busi laserima  lol

i making of

Goran Scekic:
VRH.
Sta da se kaze poslije ovoga.
Pretpostavljam Dragane da si ti ovo montirao za sebe. Ubacio si sve snimke iz vazduha. GENIJALNO.
Javljam ti se na mail.
Goran Scekic

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version