AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
GOPRO HERO HD kamera
dandi:
mozda konkurencija za prvu gopro kameru.. ipak dvojci ne moze da prismrdi, izgleda da kasne jedno 2-3 godine..
vladasimon:
Pomagajte drugovi crkla mi je kamera (nene) Da li ima neko iz NS-a da probamo sa njegovom baterijom?
Jednostavno posle punjenja vise ne reaguje, niti daje znake zivota na usb-u, osim sto blago zatreperi kada se usb prikljuci.
ak:
Adekvatna konkurencija sa pristojnom cenom.
http://www.aliexpress.com/product-fm/506587312-Underwater-HD-Mini-DV-RD32II-work-underwater-20-meters-1080P-HD-digital-waterproof-video-camera-free-wholesalers.html
vladasimon:
--- Quote from: vladasimon on March 06, 2012, 04:51:16 PM ---Pomagajte drugovi crkla mi je kamera (nene) Da li ima neko iz NS-a da probamo sa njegovom baterijom?
Jednostavno posle punjenja vise ne reaguje, niti daje znake zivota na usb-u, osim sto blago zatreperi kada se usb prikljuci.
--- End quote ---
Evo da se javim sa resenjem pa mozda nekome bude od pomoci.
Posto kamerica nija upalila ni sa drugom baterijom, morao sam da je otvorim. Na svu srecu nije bilo nista ozbiljno, brzo smo uocili i resili problem.
Jedan od fletova nije lepo lezao na konekciju! Samo sam to vratio na mesto i kamerica je proradila :jaki:
fenix:
Kad mi je prosle godine stigla GoPro kamera, ovo je prvi test video koji sam snimio sa njom.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version