RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Nemoguce-moguca misija

<< < (2/5) > >>

ff7:
Lijepa kolekcija helikoptera u svakom slucaju.Svaka cast.
Na slici broj 44 remen nesmije da ide preko crnog spanera vec ispod njega,rijec je repu radikala.To bi trebalo ispraviti jer na taj nacin kako ste postavili remen nebi trajao ni jedan let jer bi cesao od metalni dio repa i poderao se za tren oka.

fenix:
ff7  :)aplauz  :)aplauz svaka cast vidi se ostro oko helikopterasa nema sta.Naravno ovo smo ispravili poslijeje detaljne provjere.Ne treba se cuditi da je prilikom ovog sklapanja doslo do nekog propusta.Sto je najbitnije ovi helikopteri ce tek da dodju na detaljnu provjeru i pravo podesavanje tek ako  kazem ako neko kupi ove helije jer svi znamo kakve su ovo masine i zamislite neko je kupi sa sve stanicom a o tome nista ne zna.Taj neko ima dosta gradiva da savlada i naleti se simulatora i ako kupi ovaj heli tako za detaljisanje ima vremena. ff7 jos jednom svak cast  (pijemo)

tibeteagle:
Ne znam da li da se smejem ili plačem. Pa da se začudim  (:sok:)
Fenix, evo prilike da se ponudiš kao tehnički savetodavaoc ili bolje odmah kao tehnički direktor firme  lol Objasni da će dobro proći i mnogo zaraditi ako se zna šta se kupuje.
 ;namig

saxpg:
Moram da se, kao drugi ucesnik u ovoj prici, pohvalim da mi je bilo veliko zadovoljstvo i iskustvo sklopiti sa Fenixom sve ove modele.
Njega treba pohvaliti sto je u par navrata, kada sam bio na ivici, uspevao da smiri situaciju i pomogne da ovu pricu dovedemo do kraja.  (res)
Nikada ranije se nisam sreo sa helijima ili slicnom mehanikom, ali mogu reci da je za prvi put ovo sve islo kao po loju.
Medjutim jedna stvar je interesantna - iako sam imao priliku da sklopim jaku masinu kao sto je Predator ili neke od manjih modela, ni u jednom momentu mi se nije javila bilo kakva zainteresovanost za ovaj vid modelarstva.
Ipak su meni jedrilice i avioni mnogo interesantniji kada se o letenju radi.

zajo:
Немогуча прича :)aplauz
Интересуе ме где че таи бензинац Зеноа?

Ко че да купи то?

Кад су се веч зезнули и купили те ARF-ове,засто су хтели да склопе то у RF???

Само су ушли дубље.

Лепо искуство,нема шта :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version