RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Aeromiting 19 septembar - aerodrom Preljina kod Cacka
aco:
U Nedelju 19-og septembra na aerodromu preljina kod Cacka ce se odrzati aeromiting uz ucesce ultralake avijacije. Cast da otvorimo ovaj miting u prepodnevnim casovima pripasce nama modelarima pa ja ovom prilikom pozivam sve kolege modelare i sve druge ljubitelje avijacije da se tog dana sastanemo i druzimo.
grebic:
ovako je miting izgledao pre nekoliko godina:
Sada aerodrom izgleda mnogo drugacije. Asfaltirana je glavna pista, uradjene su jos dve travnate, dobili smo i Cesnu u hangaru...napredujemo polako, ali sigurno. Sa ponosom mogu reci da imamo jedan od lepsih aerodroma u Srbiji i ovom prilikom vas pozivamo da dodjete da uvelicamo ovaj skup. Zamolio bih sve eventualne posetioce da se jave na pm meni ili Acu sa foruma da znamo okvirno koliko nas ima zbog mesta koje cemo zauzeti. Datum jos uvek nije sa sigurnoscu odredjen, ali bicete blagovremeno obavesteni o eventualnim promenama. Modelari imaju uvodnu tacku, koja ce trajati u zavisnosti od toga koliko nas se pojavi. Mi cemo se potruditi da svako dobije sansu da pokaze sta zna.
Pre, i nakon zavrsetka nastupa lake avijacije aerodrom je slobodan za letenje. Tako da ce moci da leti ko koliko zeli. Mesta imamo i vise nego dovoljno, 3 piste su na raspolaganju...pa izvolite.
misha:
prolazio sam pre neki dan i video da su jos dve piste uradjene.
jedino je steta sto postavise onolike stubove.
gde god da se okrenes stubici.
u svakom slucaju dolazim
grebic:
Stubici su samo postavljeni duz ivica travnatih pisti da bi se iste obelezile. Ne smetaju ni malo, posto uglavnom koristimo onu asfaltnu. To je uradjeno zbog obuke zmajara da neko ne sleti van, jer su samo piste utabane. Dobro nam dosli. Pozdrav
aco:
Juce sam dobio potvrdu da ce se aero miting u Preljini odrzati 19 septembra a ja jos samo da napomenem da je tog dana i finalno vece kupusijade u Mrcajevcima koji su nekih desetak kolometara daleko od aerodroma u Preljini.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version