RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

FAI F3A Evropsko prvenstvo u Kapfenbergu - Austrija

<< < (8/9) > >>

IVAN3D:
Drugari bre ili mi narezite CD ili da saljem placene tabadzije  :big smile
Voleo bi da pretrcim po slikama da se podsetim kako nam je bilo.... (yay)

mile:
Evo i malo snimaka. S obzirom da je bio sam kraj takmičenja i revijalnog dela,dužina snimaka je bila direktno  srazmerna izdržljivosti baterija. Ipak,niko od nas nije ni predpostavio šta će sve moći tamo da vidi i da slika. Nauk za sledeći put, TRI kompleta baterija.A o samom takmičenju i programu koji je priređen reći ću opet samo jedno  FENOMENALNO!!!!

zajo:
Прво што ми је пало у очи били модели Yak55m(морам да имам један такав некад), тек кад сам сватио да су то Bruckman-ови Yak55m-ови (:sok:)
Стварно вам завидим, неверојатан провод хвала што сте споделили 3aa

SABURO:
Bravo Mile za klipove...extra su.. (res)

--- Quote from: zajo on September 15, 2010, 05:56:55 PM ---Прво што ми је пало у очи били модели Yak55m(морам да имам један такав некад), тек кад сам сватио да су то Bruckman-ови Yak55m-ови (:sok:)
Стварно вам завидим, неверојатан провод хвала што сте споделили 3aa

--- End quote ---

Nema na cemu, zato i sluzi ovaj forum..a Yak je FENOMENALAN pogotovo ova 55M verzija..Inace lik (Bruckman) koliko sam video leti samo ovaj tip aviona sto foamy modele (koje je on konstruisao sa aeroprofilom) sto ove velike..Rastura u svakom slucaju..Definitivno jedan od lepsih akro aviona (Pitts 12 je najlepsi  :big smile) hehe..

()-()

mile:
Ovo su dva nepoznata programa koje su takmičari dobili jutro pre finalnog dana takmičenja i
leteli ih isti taj dan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version