RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Pocetnik

<< < (5/12) > >>

mikula:
Eludium M56 Svemirski modulator!

vuk:
nebi da menjam temu ali ovaj monster truck 1/18 uposte nije los kao sto izgleda meni je to bio prvi hobby model,jes da je malo sporiji ali nije los za pocetnike samo da se ubaci neki brushless u njega i onda lepo ide samo ima zamerku na amortizere jer nista ne valjaju...mada mu ga ni ja ne preporucujem jer ce mu dosaditi za 2 meseca

enes:
Dobro covek rece BURAGO znas ti Vuce kolike su dimenzije modela 1:18 kada su kolege na pocetku pominjali modele za 50 eura >RTR verzije bile su na slikama 1:10 razmere.A sada kako su krenuli doci ce do razmere 1:100 a opet 9000 dinara. Sad da se ne zezamo,njegovo je sta ce uzeti,samo nije ok govoriti kako negde imas model za dz... ako ima uputi ga da uzme.A ne tu da sad ja ispadam neki lazov.Fino sam mu rekao da model a smatram sve ispod 1:10 igrackama ne moze naci ispod 120 eura.I znam da sam u pravu!Govorimo o novim modelima.A ovo sto kazes 1:18 super jeste ako ces ga vrtiti u krug oko sebe jer na 10 metara trebas durbin!A tjuning sa brushless motorom e to bi tek bila kombinacija ma zajebalo veka!
Ako zelis pravi model u RTR varijanti od GRAUPNERA GM racing mogu pomoci,sve ostale kombinaccije i seme na zalost nisam kompetentan.
Elektro,nitro ili benzinca ali modele imam a igracke kako rekose kolege kod kineza.

magic:
Pa i moze ispod 120e, ali je malo daleko.

http://www.der-schweighofer.at/artikel/81987/ab_stinger_eb-1_buggy_1-10_rtr_2wd

poz

enes:
Da plus baterija racing pack i punjac za istu dodatnih minimum 50 eura tako da opet 120! plus carina plus postarina 200 a iskren d abudem za ovako nesto previse!Pozdrav i tebi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version