RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Ultima RB5 by Kyosho
magic:
Slazem se u potpunosti da postoje i za jednu i za drugu opciju fanovi i to jednostavno ne treba mesati. Kao sto smo imali "raspravu" o avionima ne treba istu zapocinjati i ovde. Ovo je topik o Ultimi RB5 koja je na struju i molio bih da to tako i ostane. Naravno nemam nista protiv ako neko bas zeli da ipak raspravlja onda neka o tome otvori odvojen topik. Hvala!
@Bigneda
Ja i ti se skoro u potpunossti slazemo oko onoga sto si napisao sem za deo gde pominjes da neko ili ima ili nema benzin u krvi i deo za zenu posto je ocigledno da je jos uvek nemas lol. Ako neko ima benzin u krvi imam ga ja pa ipak ... No da krenem redom: prvi put sam seo u karting sa 5 godina. Prvi put vozio motor sa 8. Prva ozbiljna masina sa 14 godina, Fantic Caballero 125ccm koji je 1983 godine imao fantasticnih 31ks na 13.500 obrtaja. Vise je bio rastavljen nego sastavljen a samo Svevisnji zna kako sam jos uvek medju zivima.
Posle toga sledi pauza od jedno 10 godina pa Yamaha WR 400 i lom ruke. Tricavih 42ks, 110kg i jezivo kratak prenos za off road.
posle toga vracam se kartingu na malo brutalan nacin sa masinom od 32ks ("ljute" masine sa Autokomerca imaju cak 5ks, cisto poredjenja radi) koja pruza daleko vece uzbudjenje nego auto od 500ks (ne pricam na pamet) i trkanje sa prakticno svim nasim poznatim profi vozacima. I nisam imao jedan nego 3 komada i zakupljenu garazu na Adi Huji.
Nazalost nedostatak slobodnog vremena (fizicke kondicije) i ne mali troskovi odrzavanja su doveli do toga da odlucim da ga ipak prodam i uradim nesto sto sam odavno hteo, RC. Ostalo znate, pretpostavljam, masinac po struci i ceo radni vek u autobransi. Po ceo dan pricam i razmisljam o automobilima, i jos mi daju pare za to ...
No kao sto rekoh, moj topik pa mogu malo (vise) u offtopic, ali na dalje neka bude samo o Ultimi RB5 i njenoj opremi. Hvala jos jednom.
poz
Dorcolac:
Kako rece na pocetku.. model sa pedigreom!!! :)aplauz
r-xx:
bio sam kod tebe pre par godina i video ultimu uzhivo, tako beshe.. ima shta da se vidi..
izgleda ko bonbona a i koshtala te ljuto..
vreme je da je sklopish..
kucnuo je momenat!!! (pijemo)
magic:
Bogami jeste me kostala papreno, narocito kada se uzme u obzir koliko sam platio Novak motor i kontroler pre 3 godine. Naravno to je sada daleko prihvatljivije narocito ova kombinacija do 5000kV. No, kao sto rekoh sam model stvarno vredi sto ce uskoro i uzivo moci da se vidi.
Nego nije mi jasno kako na ovo nisam ranije natrcao :sljus http://www.rctech.net/forum/electric-off-road/147740-kyosho-ultima-rb5-new.html Topic ima "samo" 553 strane!!!
Sinoc se malo radilo a nadam se da cu i vecaras nastaviti.
Polusovine spremne za u ugradnju i na modelu:
poz
jrlotpi:
Imam pitanje citao sam pazljivo ,interesuje me tema, nisam nigde nasao da pise koji je size 1:10 ili 1:8 oprostite mi jer nemam iskustva da provalim koji je u pitanju
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version