RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Hellcat novi projekat...
mirce:
Na ovo bi verovatno trebao da odgovori čika Dule...
Stvari stoje ovako, sa prvim Hellcatom, onim sa plastičnim trupom, kojeg smo pravili letos, došlo se do faze da se postavljaju panel linije, špric git, nitne....
E sad, pre bilo kakvog finiširanja, model mora biti kompletno napravljem, znači, svi servoi postavljeni, namešteni poklopci, odradjeni detalji, postavljen motor, auspuh, napravljeni svi otvori, itd.
Praktično, ceo model treba da bude namontiran, potom se rasklapa i pristupa se finiširanju.
E, na tom Hellcat-u, tokom gradnje nisu odradjeni poslovi redosledom kojim bi trebalo da se rade.
Puno toga je napravljeno, ali ostalo je je još dosta sitnih, finih, preciznih, poslova da se naprave. a bez toga se ne može dalje raditi.
Recimo, kad pravite poklopac za servo, morate prvo da upasujete poklopac spram donje površine krila gde se nalazi.
Potom da sa unutrašnje strane namestite servo motor. Moraju da se naprave nosači, sve da se ulepi, ojača i na kraju postavi i zašrafi servo.
Kad je to gotovo, pravi se žljeb, kroz koji prolazi poluga od servoa do kontrolne površine.
Ako recimo taj žljeb nije napravljen, a vi model ofarbate, naknadno kad budete pravili žljeb nema teorije da ne ogulite i okrnjite farbu po ivicama. To onda bude ružno i ne može se zafarbati da se ne vidi.
Na kontrolnoj površini, koju pokreće malo pre spomenuti servo, moraju se postaviti šarke, pa postaviti i pričvrstiti polugica, zatim treba napraviti čeličnu žicu od 3 mm sa viljuškicama koja sve to povezuje, itd...
Znači sve se mora spremiti da bude 100% gotovo i tek onda ide finiširanje...
Ista priča je za sve što treba da se buši, šmirgla i upasuje, kako na trupu, tako i na krilima...
Znači, tu smo stali sa Hellcatom.
"Prljavi" deo posla (šmirglanje, gitovanje i slično je odradjeno), sad treba odraditi i ovo, pa da se nastavi sa panel linijama, špric gitom, nitnama...
Model je iz Kombinata vraćen čika Duletu pre jedno mesec i po dana, ali mislim da posle toga nije ni pipnut...
Što se tiče drugog Hellcat-a, on je mogao da poleti još proletos.
Tokom zime sve je okrpljeno, doterano, ofarbano. Čika Dule je sve lepo okrpio i izgitovao, U Kombinatu su napravljene panel linije, nitne i maske za oznake i na kraju je Golub sve ofarbao.
Mogu vam reći da se skoro ništa ne vidi.
Trup i repne površine su svakako bile dobre, trapove je čika Dule sredio i ugradio u centroplan...
Ostalo je da se ugradi prijemnik, nameste hodovi, malo u dvorištu startuje motor (elisa je kupljena). Ima posla za nedelju dana "natenane" da se radi...
Nažalost, prošla je cela sezona, to nije uradjeno...
U celoj priči sa Čika Duletovim modelima ima ipak par "olakšavajućih okolnosti" po njega...
U zadnjih mesec dana bio je bolestan (fala Bogu, lepo se oporavio), pa nije mogao da modelari.
Kao što vidite iz tekstova koje pišem, ovo su veliki i kompleksni modeli, pa i meni koji modelarim svaki dan u radionici u kući u kojoj živim, treba po godini dana da napravim ovakav model.
Hoću reći, potrebno je vreme. ali i adekvatan prostor za rad (čika Dule radi u stanu na 6 spratu).
Kad dodjete do završne faze i 100 puta treba da okrenete model gore - dole (a, trup em 13 kila, em kabast) nije lako ni mladjima...
Ima čika Dule i radionicu i deo posla odradi tamo, ali i do nje treba doći, a ako tamo ostaneš dva - tri sata, a to je nedovoljno da bi posao napredovao.
I na kraju, čika Dule je 76 godina i treba mu skinuti kapu na volji i želji da uopšte hoće da pravi ovakve modele...
Pozdrav
Mirče
batans:
Danas je Hellcat imao valjda 14-ti let. Vec na prvom se videlo da je model savrsen. Mnogo rada, znanja, strpljenja, ... je Mirce ulozio u ovaj projekat i evo vraca mu se na najbolji moguci nacin. Leti on vec dugo scala-modele i za nas koji to gledamo sa strane citava prica izgleda rutinski. Hellcat se tako brzo sklapa na aerodromu da tu operaciju skoro niko ni neprimeti.
Kao da je oduvek tu
malo koncentracije
malo rulanja i poslednja provera
i veliki tockovi i izuzetan stajni trap na nasem vec po malo onemocalom aerodromu, klize kao po staklu
Sve je veoma realisticno, posebno poletanje, rad flapsova i uvlacenje tockova
Svi Mircetovi modeli su pre svega veoma kvalitetno uradjeni a onda i veoma lepo finisirani. To naravno skrece paznju i to stvarno treba uzivo videti. O tome se i ovde na forumu najvise pise. Medjutim, Mirce je i sjajan pilot i mi koji smo prisutni na aerodromu uzivamo u njegovoj vestini letenja. Valjda je i to dobro prostudirao te zato u vazduhu Hellcat leti kao pravi, realni avion.
I eto nasa mala grupa modelara u Novom Sadu je pocastvovana sto ima Mirceta i Joleta pa moze iz prve ruke da vidi sjajne modele i da uziva u njihovom letenju.
Danas sam bas uzivao na Ceneju i morao sam ovo da napisem.
Bata Stepanovic.
zajo:
Мирче- За серво ручица која ти се откачила, боље да је осигураш са лак за ноктију. Само стави мало измеџу штрав и ручица а затим се лако скине и без ацетоном.
Поздрав (pijemo)
mirce:
Batika hvala za slike... Konačno da imamo neke i iz vazduha...
Zajo, u pravu si, može lak za nokte. Ja ga obično koristim na malim šrafovima od 2 mm, a nisam se setio, niti ga ikada koristio, na polugicama servoa.
Šrafići na HS 645, koji su na servoima horizontalca, sad su osigurani sa malo plavog Loctite...
Do sada 12 letova sa Hellcatom...
Posle "uzbudjenja", o kojima sam pisao, sa produžnim kabelom i servoom horizontalca, ostalo radi dobro.
Morao sam malo da se "igram" sa iglama na karburatoru i da, bez obzira što je GT 80 super radio na zemlji, low iglu još malo otvorim.
Nadam se da ću danas i sutra napraviti još koji let...
Baš uživam sa Hellcat-om...
Pozdrav
Mirče
zajo:
Како палиш мотор, на руку?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version