RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Hellcat novi projekat...
misha:
ma ljudi to je jez.
mirce:
Gledajući datume vidim da je o Hellcat-u zadnji put pisano pre 17 dana...
U medjuvremenu sam dosta radio na svom drugom projektu - F9F Pantheru, ali u pogonu Modelarskog Kombinata radilo se i na Hellcat-u...
Rad na dva modela paraleleno, je mnogo zgodan jer, dok se na jednom, naprimer, suši lepak, ti praviš nešto na onom drugom...
Još ako na jednom modelu radiš i trup i centroplan odjedared, moj slučaj trenutno sa Hellcat-om, onda stvarno nema praznog hoda...
Na trupu od Hellcat-a nisam mnogo radio. Ulepljeno je samo par plankova na gornjem i prednjem delu trupa. Moram priznati da su lepše "legli" nego na prvom Hellcat-u, gde sam na spojevima ovih plankova "obilno" gitovao ne bi li napravio lepe prelaze.
Gornji deo trupa uspeo sam da izplankiram iz jednog komada balze.
Prvo sam nagrubo (par milimetara šire) iskrojio plank i pokvasio ga vodom. Onda sam taj plank postavio na svoje mesto, fiksirao ga čiodama i pustio da se lepo osuši.
Sutradan, kad sam skinuo špenadle, balza je imala oblik kakav mi je bio potreban.
Tada sam jednu stranu prislonio uz plank koji je već bio zalepljen na trupu a, sa druge strane sam lepo uklopio spoj.
Da bi plankovi lepše legli jedan uz drugi, malo sam se "zezao" sa trakama od balze širine 6 mm, koje sam lepio na spojeve plankova.
Na planku koji je već bio zalepljen na trupu, sa unutrašnje strane, izmedju rebara trupa lepio sam ove trake tako da 3 mm bude zalepljeno na jednom planku, a naredni plank, koji treba da se postavi, nalegao bi na onih drugih 3 mm.
Ovakvom "tehnikom" spojevi plankova su mnogo lepši, a i jače su zalepljeni jer su imali na šta da se naslone i nisu lepljeni samo na "kant" susednog planka...
Jeste malo smaranje sve to upasovati, ali zato su prelazi sa planka na plank mnogo dobri i nema gitovanja...
Praktično, to je sve što sam radio na trupu, koji treba da nastavim da plankiram...
Tokom rada na Hellcatu dodjete u fazu da se trup ne možete isplankirati ceo ako nemate gotov centroplan.
Zato sam krenuo i sa njegovom izradom...
Pravljenje centroplana nije ništa drugačije nego što je sve to radjeno na prvom Hellcat-u.
Ono što mi je olakšavalo posao je da sam imao iskustva, tako da sada nisam "lutao" oko postavljanja trapova i veličine točkova.
Točkovi su po planu prečnika 6 inch-a, ali toliki točkovi prave problem i na prvom modelu su bili zamenjeno sa onima prečnika 5,5 inch-a. Pola inch-a i te kako mnogo menja u koncepciji centroplana...
Centroplan prvog Hellcat-a... Zbog velikih točkova morao sam da presečem zanju pomoćnu ramenjaču...
Na novom centroplanu nema tih problema...
I dubina nosača trapova sada je bila poznata, pa sam i to odradio vrlo lako.
Trapovi i točkovi postavljeni su da maksimalno ulaze u centroplan a, da opet, kad su napolju stoje pod uglom dovoljno velikim da se model na "pretura" napred prilikom rulanja.
Na prvom Hellcatu, stabilnost na poletanju i sletanju prilikom rulanja, bila je nešto što me je oduševilo. Model, koji mora mnogo da "trči" po zemlji, to je radio bez ikakve tendencije "preturanja na nos", tako da sam se trudio da postavljanjem trapova u ovom modelu, probam da napravim iste uglove.
Ono što me je mnogo manje "oduševilo" je da su sva rebra od centroplana (sva su od špera) bila kriva "ko' banane" i da bez obzira što sam dao sve od sebe da ih ispravim, izlazne ivice centroplana su malo "pobegle" u odnosu na prednji deo. Nije to nešto strašno, ali me sad čeka nepotrebna dorada kad bude došlo do "upasivanja" uški.
U odnosu na predhodni centroplan, prepravio sam i deo ispred ramenjače gde sam omesto mnogobrojnih rebara od špera koja su spajala rebra centroplana, sada, postavio dve dodatne ramenjače i zatvorio ih u "kutiju".
Kroz ove ramenjače prolaziće šrafovi kojima će se centroplan fiksirati za trup.
Fiksiranje centroplana sa zadnje strane nije menjamo...
Nije menjana ni "koncepcija" napadne ivice, gde je umesto balze korištena čamovina... Tako je radjeno i na prvom modelu...
Na centroplanu ima još malčicko posla, a potom polako počinjem sa njegovim plankiranjem...
Toliko za sada. Pozdrav iz Kombinata
Mirče
mirce:
Verovatno ste se obradovali i rekli sebi "Fala Bogu, onaj Mirče je završio Panthera, pa nas sad neće više smarati svaki dan, šta je Kombinat radio"...
Ali, niste Vi te sreće...
Da li ste zaboravili na Hellcat-a?...
Gledajući datum kad sam zadnji put pisao o ovom modelu, vidim da je prošlo tačno dva meseca.
Znate da sam, u medju vremenu, završio Panthera, ali ne znate da je Kombinat radio i na Hellcatu... Da, da...
Na trupu nije mnogo "čačkano", danas sam uzeo i posle "sto godina" zalepio još jedan plank na bočnoj strani.
Da bi na trupu mogao dalje da radim, morao sam centroplan privesti kraju.
Verovatno se pitate kakve veze ima centroplan sa radom na trupu? E, pa ima, jer u trup moram ulepiti 4 grede od debelog, tvrdog drveta, u kojima će biti ubodne matice za šrafove sa kojima se se centroplan steže za trup. Ako isplankiram trup ne mogu posle prići i ulepiti te matice...
Trenutno centroplan izgleda ovako...
Napravio sam i veliki deo leve uške...
Pošto je Panther gotov, sad se sve "snage" usmeravaju na Hellcat-a...
Pozdrav iz Kombinata
Mirče
mirce:
Od kad je Panther završen, Kombinat nije radio... Zima se "uvukla" u modelarske pogone...
Nije bilo konkretnog rada na modelima, ali radim na jednom, modelarskom projektu, koji će, ako uspe, drastično promeniti budućnost Kombinata...
Danima sam se "muvao" po kući da bi juče konačno uzeo nešto da "čačkam" na Hellcat-u. U radionici je klima kao i na ulici, pa radim stvari koje mogu završavati u kući.
Krenuo sam da sredim kapotaž i Dummy motor.
Na donjem delu kapotaža sam napravio otvore za hladjenje...
Prvo sam nagrubo Proxonom napravio otvore, da bi nakon toga, pažljivo sa daščicama na koje sam zalepio šmirgl papir i sa turpijama, obradio sve ivice.
Nakon toga sam krenuo u akciju sredjivanja "kobajagi" motora.
Na gornju stranu motora moraju se dodati još neki delovi i sve se mora ofarbati...
...a, donju sam ošmirglao, ne bi li je poravnao za ojačanje koje treba da zalepim...
Motor je odliven od epoxy smole. FTE, firma koja ga prodaje, preporučuje se da sa zadnje strane zalepi šper, kako cilindri od vibracija vremenom ne bi pukli...
To sam radio i na prvom Hellcat-u i pokazalo se sasvim zadovoljavajuće.
Za ojačanje sam iskoristio topolov, 4 mm debeo šper. Prvo sam na šper ploču postavio motor i obcrtao ga...
Zatim sam isekao šper i dobio oblik zadnje strane motora...
Poblem sa topolovim šperom je što je prilično mekan pa, sam po sebi ne bi bio dovoljan da ojača motor. Ali, posle jednog sloja 140 gr staklene tkanine, postavljene sa svake strane šper ploče, dobio sam ojačanje koje je vrlo jako i ne može se iskriviti.
Staklenu tkaninu sam vrlo jednostavno postavio na šper za ojačanje.
Prvo sam jednu a, potom i drugu stranu namazao epoxy smolom i postavio tkaninu. Višak smole sam istisnuo, koliko god sam mogao više...
U radionici sam našao dve limene ploče.
Prvu ploču sam stavio na sto i na nju postavio najlon kesu.
Najlon kesa služi da se staklena tkanina sa smolom ne zalepi za ploču. Ovde treba voditi računa da se, ako se koriste kese iz prodavnice, do strane gde je smola ne stavi spoljna strana kese na kojoj je štampa. Kesa će se u tom slučaju zalepiti i nećete je moći odvojiti (ne pitajte me kako sam ovo otkrio...)...
Na ploču sa kesom ide šper sa staklom, pa od gore opet kesa i druga limena ploča... Znači sve je kao jedan sendvič...
Potom je sve stavljeno na vrh vrele kaljeve peći i pritisnuto....
Ujutro kad se sve osušilo, zahvaljujući najlonu ojačani šper se lako odvojio a, bio je tvrd "kao kost"...
Višak staklene tkanine je potom odstranjen i sa dvokomponentnim lepkom sam ojačani šper zalepio za motor.
Kad se lepak greje daje mnogo jaču silu lepljenja, tako da je sve opet "završilo" na vreloj kaljevoj peći...
Sve ovo nije neka "svemirska tehnologija" ali, može dobro doći ako neko želi da ojačava delove od balze ili špera, a da ne nabacuje mnogo težine...
Kako sam ofarbao i pričvrstio motor za kapotaž, čitaćete u sledećem nastavku...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Kad se sve dobro osušilo, prvo sam proširio otvor u sredini "dummy" motora...
Ovo sam radio i na prošlom motoru, jer je dummy motor odliven sa manjim otvorom nego što je nosač propelera od Zenoah-a GT 80.
Posle dorade sa Proxonom i šmirgl papirom sve je bilo na svom mestu.
Sa donje strane dummy motora bitno je napraviti otvor dovoljno veliki da Zenoah što više "udje" u ovaj kobajagi motor...
Kad je ovo bilo gotovo, sa zadnje strane motora sam ulepio čamove letvice preko kojih ću motor fiksirati za kapotaž.
Potom sam ofarbao motor i dodao par detalja...
Na pravom Pratt & Whitney R 2800 motoru sredina je bila siva, cilindri srebrni a, cevi kroz koje su išle vodjice ventila crne. To sam i ja pokušao da dočaram na ovoj mojom maketi...
Nisam radio nikakav vedering, jer sam video da je motor na prvom Hellcat-u vremenom dobio "prljavštinu" baš kako treba, pa ću i u ovom slučaju prepustiti "prirodi" da ovo odradi...
Zadnji deo motora sam ofarbao u crno kako bi što manje upadao "u oči" u kapotažu...
Na kraju sam od L profila napravio držače za motor.
Da bi ih postavio gde treba prvo sam sa prednje strane postavio motor "u sred srede" otvora na kapotažu i fiksirao ga lepljivom trakom...
Potom sam sa unutrašnje strane kapotaža dvokomponentnim lepkom zalepio za kapotaž nosače motora.
Preko njih ću postaviti dve trake staklene tkanine i epoxy smole. Ovo još nije odradjeno...
Evo i kako je sve to izgledalo na prvom Hellcatu...
... ovako je na drugom...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version