RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Hellcat novi projekat...
misha:
http://tailspintopics.blogspot.com/2009/11/f6f-drones.html
Mrpossible:
Hi Mirce
samo " čestitke " za svoj projekat . Super :-) ) (res) ()-()
Šta li ste koristili drvo daska za krila i trupa ?
Navojnim zavisi poklopac motora ste ( za automatsko upravljanje temperature sobe ) ? Zašto ? FRP haube ( hauba je NACA ), najverovatnije ćete suzu .
Iako želite da instalirate vibriraju ruke 2 cilindara , ali je protok vazduha ( u letu i na trenutnoj ) može da proizvede visoke frekvencije lepršanje i stoga će suzu na zavrtnje .
Smole , šarke iz unutrašnjosti sa epoksidnim jedan .
Izvinite za male transfera ( ali nisam 100 % razumeo sve previše istinito ) . Moj dobar prijatelj je upravo Dese problema sa Hellcat.
Ja sam iz Nemačke i pokrenite hobi za dugo vremena . Znam , ali nije sve ( suviše malo vremena ) .
Ja sam planiranje HE111 1 / 5 , 5 sa 4,11 m raspon , skale . mmmm (work)
Ako vam je potrebna posebne delove , ja često idem ( oko 1-2 k mesec dana posle poro Austrija , Češka i Nemačka ) , ponekad može da donese šta .
Ovde je link na forumu u Nemačkoj , ovde ćete naći mnogo zanimljivih dodatak vašem F6F Hellcat .
http://www.warbirdforum.de/forum/thread.php?threadid=21281&sid=33bf1704debe0fe9f0f0c0fe12ff1d51&hilight=Hellcat
vpanin:
Al ga cepa google translator..
flugzeug:
???
mirce:
Samo par sličica, čisto da se vidi da Kombinat radi i dalje...
Krilo je skoro gotovo, podešene su sve komandne površine, napravljeni trimeri na eleronima (nema još na ovoj slici), trenutno ugradjujem trapove i pravim ležišta za točkove...
Napravio sam i kill swich za gašenje motora...
Počet je i kokpit...
Slika kokpita od prvog Hellcata...
...ko je zaboravio kupljen je od firme "Dynamic balsa", nije baš bio jeftin, a dosta je "grub" u detaljima. Sem toga, dobar deo delova se i ne vidi kad dodje pilot i kad se montira kabina...
Novi kokpit ću napraviti sam, a za "mustru" ću koristiti mere iz prvog Hellcat-a...
Toliko za sada, detalji ubrzo...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version