RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Hellcat novi projekat...
jovanovic28:
svaka cast
mirce:
Posle uzbudljivog vikenda i modelarskog skupa u Beogradu, život u Kombinatu se vratio u normalu...
Par dana pre vikenda počeo sam rad na vertikalnom stabilizatoru...
Vertikalac sam napravio na planu, a potom sam ga zalepio na horizontalac i zadnji deo trupa...
Kroz izlaznu ivicu vertikalca sam postavio dva štifta od karbonskih cevi, stim da je gornji dosta dugačak i ulazi i u horizontalac.
Potom sam krenuo sa plankiranjem,,,
...pa, napadna ivica, potom vrh od pune balze i na kraju posle šmirglanja sve je izgledalo ovako...
Postavljene su i sve šarkice za repne površine i nameštena kormila...
Za sam kraj trupa ću iskoristiti plastični deo koji sam ranije kupio.
Zadnje rebro sam u donjem delu malo upustio da bi plastika imala lepši prelaz i da na kraju ne moram mnogo da gitujem spoj.
Kako se da videti, zazori, kao i prelaz sa plastike na pokretni deo vertikalca, nisu "hrdjavi"... ;namig
Pozdrav
Mirče
sova:
ovo je stvarno extra,zao mije sto te nisam u nedelju stigao naci da te upoznam i vidim te ruke sto ovo prave,bio sam gore sa cokom njega sam jedino znao i snimao malo onaj njegov mlaznjak,ja sam rodjeni novosadjanin i cesto sam u ns tako da postoji mogucnos kad sledeci put budem dolazio i svratim.samo da prodje ova frka sa upisom u skolu pa cu imati vise vremena.
guga:
Bez reci samo pohvale,a sto je dovoljno reci.
dule-le:
Svaka vam cast.Veoma kvalitetno i orginalno uradjen model!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version