RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

mali/veliki problem ?

(1/3) > >>

stefan93:
pozdrav
Ponovih se ja i odma 3 dan mali(a mozda i veliki) problem.Vozao sam auto ide dobro samo mi se gasi kada mu dam pun gas i onda pustim gas? znam za high i low speed needle i sve to kako se steluje ali nisam siguran da li je do toga jer lepo kada mu dam pun gas ide lepi beli dim i ne previse.Mozda je i do stelovanja,probao sam da odvrnem high speed needle na desno 2/8 pa cak i 3/8 ali desava se isto.Da li je moguce da se to desi jer mu pustim skroz gas? o.O
hvala unapred

IvanGrozni:

--- Quote from: stefan93 on September 02, 2010, 07:48:29 PM ---pozdrav
Ponovih se ja i odma 3 dan mali(a mozda i veliki) problem.Vozao sam auto ide dobro samo mi se gasi kada mu dam pun gas i onda pustim gas?

--- End quote ---

Rešenje: Nemoj da mu daješ pun gas i ne puštaj gas.  :big smile

vuk:
jesi kupio polovan

alexaca:
Stefane treba da nasteluje low speed needle za ler gas verovatno ti je mali ler pa cim spustis gas on se ugasi. Hi speed needle je samo za visoke obrtaje. Treba da nastelujes motor da normalno radi na leru. Kad ga zagrejes prodji 2-3 puta na 2/3 gasa pa stani i vidi kako radi na leru drugo koje gorivo koristis? Ako ima veci procenat nitra moras da odvrnes za 3/4 Hi speed zbog boljeg hladjenja... ima dosta toga procitaj uputstvo nije veliko.

stefan93:
Hvala alexa.
Ma da na leru mi onako malo trokira,nije problem kada odvrnem 2/3 gasa nego samo pun kad mu drzim jedno 5 sec pa pustim.
Sutra u nove radne pobede
pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version