ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Naduvane baterije

<< < (3/5) > >>

gizmo:
CA je super lepak, ali meni nije bas jasno kako preporucuje stavljanje baterije u slanu vodu na par dana!?  mmmm ")
Ne bih se ja igrao sa busenjem omotaca, jer mi se jednom prilikom desilo da je baterija pocela da mi gori u rukama prilikom VRLO pazljivog skidanja spoljnog omotaca.
Sva sreca da sam bio na terasi, pa je baterija svoje gorenje i sistanje zavrsila u bastici  oo))

Sava:
Ja probušio i izađe neki smrdljivi gas koji sigurno nije lekovit. Zalepio gel super lepkom i napunio. Ponašala se kao da nije bušna da bi se posle par dana stajanja ista ćelija još jače naduvala. Naravno da sam je ponovo probušio, ponovo se upuvala i ja je zalepio i jopet dopunio. Videćemo kome će pre dosaditi. Sada je u zatvoru u šerpi sa poklopcem pa će vidimo šta će da uradi.Ako jopet pravi ujdurme ide u slanu vodu.
Izveštaj o dotičnoj- sledi.   :_D  (spava)

miša2002:
Jel to oš da je staviš u salamuru  (yay) da se više ne kvari !?

Belja kv:
misa2002 sta mislis da je kasnije malo nadimi :_D

flugzeug:

--- Quote from: Sava on July 05, 2011, 08:13:45 PM ---Ja probušio i izađe neki smrdljivi gas koji sigurno nije lekovit. Zalepio gel super lepkom i napunio. Ponašala se kao da nije bušna da bi se posle par dana stajanja ista ćelija još jače naduvala. Naravno da sam je ponovo probušio, ponovo se upuvala i ja je zalepio i jopet dopunio. Videćemo kome će pre dosaditi. Sada je u zatvoru u šerpi sa poklopcem pa će vidimo šta će da uradi.Ako jopet pravi ujdurme ide u slanu vodu.
Izveštaj o dotičnoj- sledi.   :_D  (spava)

--- End quote ---

kako nije ljekovit?.. nisi čuo za LiPo-Balsam?  lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version