ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Naduvane baterije

<< < (4/5) > >>

Sava:
 :_D gde smem u pušnicu sa njom, piromanka će da plane, a za nju samu neću ložiti pušnicu. Odoše kobasice i ostale đakonije. :hehe

drjack:
One moje Turnigy baterije s pocetka ovog topica posle eto 10 meseci i dalje su isto debele.
Letele su (u modelu) vise puta na moju odgovornost, ipak i dalje se popuno  normalno ponasaju.
Zao mi da ih bacim a i ako model padne imam koga da krivim. :big smile

saxpg:

--- Quote from: drjack on July 06, 2011, 03:13:04 PM ---Zao mi da ih bacim a i ako model padne imam koga da krivim. :big smile

--- End quote ---

Ha ha , bravo, ili to ili " jbga, izgubi mi domet, stanica me nesto zeza"   :_D

vlada.bgw:

--- Quote from: Sava on July 05, 2011, 08:13:45 PM ---Ja probušio i izađe neki smrdljivi gas koji sigurno nije lekovit. Zalepio gel super lepkom i napunio. Ponašala se kao da nije bušna da bi se posle par dana stajanja ista ćelija još jače naduvala. Naravno da sam je ponovo probušio, ponovo se upuvala i ja je zalepio i jopet dopunio. Videćemo kome će pre dosaditi. Sada je u zatvoru u šerpi sa poklopcem pa će vidimo šta će da uradi.Ako jopet pravi ujdurme ide u slanu vodu.
Izveštaj o dotičnoj- sledi.   :_D  (spava)

--- End quote ---

Sta se desava sa baterijom ? Imam i ja jednu napumpanu , 9 mesec :)))

Sava:
Još se nije naduvala, drži napon, mada je nisam teretio do maximuma. Još je na posmatranju.  0e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version