ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Naduvane baterije
flugzeug:
Naduvana LiPo baterja ja indikator unutrašnjeg oštećenja jedne ili više ćelija koje može biti permanento ali ne mora. U nekim slučajevima se baterija nakon nekoliko dana vrati u svoj prvobitni oblik (ukoliko je imala samo nekoliko ciklusa).
Takve naduvane baterije u suštini "leže na postelji". jedna ćelija koja se napuhala će izbaciti ostale iz balansa i zbog toga će ih punjač eventualno prepuniti što je "đavolski krug"...Ja takvu bateriju nebi u model stavio.
Sava:
(work) Ja sam tu nesretnu bateriju uposlio u boxu za pogon startera i pumpe za gorivo. Merio sam i starter "trgne" 30 A, dok pumpa troši zanemaljivo malo. Nije se ove sezone baš puno letelo, ali samo sam jednom punio bateriju. Redovno je kontrolišem, za sada radi, jedino smrdi ko fuga pa je držim napolju, a nije joj verovati da nije piromanka. :_D
Gabor:
Kod mene baterije Zippy 2200mAh 3S su malo naduvane ( i to spoljna folija je mekana ) kad ih izvadim iz modela, posle letenja. Znači baterija nije hladna, ali nije ni neznam koliko vruća. A posle par minuta se vrate u prvobitan položaj. A prilikom punjenja se ne dešava ništa, uvek pratim na displeju, svaka ćelija se ravnomerno puni. A u zadnje vreme sam primetio i na Flightmax 3000mAh 3S... Moram da napomenem da sa 2200mAh sam leteo 2 sezone, a sa 3000mAh jednu sezonu...
Yu-men:
;namig
Posto imate naduvane baterije mozete da probate sledece:
PAZNJA
Ovo radite na sopstvenu odgovornost.
Obavezo koristite zastitu za oci i ruke, i nikako u zatvorenoj prostoriji.
Ako neko resi da proba, neka nam javi rezultat.
pozdrav
sova:
ja imam jednu staru bateriju i pobacu ovo al mi treba neko samo objasniti koji je ovo CA lepak cime je zalepio bateriju ili ja nisam dobro razumeo prevod???ako neko zna exta englaski samo da mi to pojasni sve ostalo sam razumeo uz pomoc google prevodioca!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version