RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

reichard maxx f5j jedrilica

<< < (5/5)

Gatti.Gatozza:
E sad, trebaće mi mala pomoć strujaša sa foruma. Potrebno je povezati servoe na krilima sa ovim "češalj" kablom sa slike, a njega sa kablićima koji idu u prijemnik, sa belim, crvenim i crnim kablom. Na oba krila se nalazi po jedan džek sa 4 rupe u koji "češalj" treba da upadne.  Na krilu postoje dva servoa i svaki ima po tri žice. Znači, 4 rupe za 6 žica.
Adame, kako si stavljao bateriju u trup? Ima jako malo mesta i biće problem organizovati sve ovo :)

pericamitic:
NISTA TO NE VALJA!!

Prefarbaj to sve u roze-belu kombinaciju, i kakva je to jedrilica kad ima 2m razmah i samo 350g, mislim... :)))

Izvini ali sam morao, brisite.

Gatti.Gatozza:
U međuvremenu sam se čuo sa Adamom koji mi je skrenuo pažnju na par stvari, jer je jako lako spaliti servoe, a nemam pojma kako bi ih posle promenio.
Iz češlja ide 6 žica jer su pin 1 i 8 vezani zajedno, kao i 2 i 7.  Tako da sada ne diram ništa dok ne nađem multimer. Pinovi 3,4,5 i 6 su signalne žice za servoe.

SABURO:
Lepa jedrilica Atila!  (pijemo)

Vodi racuna, ja sam pre mesec dana sprzio dva dymonda 60-ce zbog nepaznje. S tim sto je kod mene na DLG-u bio cetvoropinski konektor, dakle + i - su bili zajednicki, a signali u sredini odvojeni i to nije srecno resenje, moze to i elegantnije da se resi.

()-()

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version