AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
FlyCam One HD
saxpg:
Stvari na polju minijaturnih HD kamera se zagrijavaju.
Ova nova FlyCam One obecava dobar kvalitet i dosta frejmova, sto je bila odlika dosadasnjih modela, ali minus u odnosu na Hero Go Pro je to sto nema sirokougaoni objektiv. Izenjiva sociva na ovoj kameri bila bi dobitna kombinacija posto je cena od 100 eura (kada se oduzme PDV) jako konkurentna.
Ima opciju zumiranja slike i podrzava kartice do 32 GB.
Postoje dvije varijante i to od 720 i od 1080 P
tibeteagle:
Po mojoj proceni, podignuta je samo rezolucija. Kvalitet dubine boja, brzina video čipa 30fps, minijaturno sočivo su najveći hendikep. Ni blizu Go pro HD kvaliteta (nene)
Prednost je samo u težini i fleksibilnosti kućišta pri montiranju na manje modele.
http://www.hobby-lobby.com/flycamonehd.htm
Uskoro će kineske keychain kamerice znati ovaj kvalitet slike mmmm
flugzeug:
--- Quote from: tibeteagle on January 20, 2011, 08:58:54 PM ---Uskoro će kineske keychain kamerice znati ovaj kvalitet slike mmmm
--- End quote ---
:mhm veoma brzo uče ;)
saxpg:
--- Quote from: tibeteagle on January 20, 2011, 08:58:54 PM ---Po mojoj proceni, podignuta je samo rezolucija. Kvalitet dubine boja, brzina video čipa 30fps, minijaturno sočivo su najveći hendikep. Ni blizu Go pro HD kvaliteta (nene)
--- End quote ---
T.E. mislim da gresis. FCO HD ima izmjenjiva sociva. Fabricki na nju dolazi socivo od 55 stepeni a posebno se kupuje socivo od 170 stepeni, tako da je tu u prednosti jer imas dve varijante za razliku od Hero-a. Sto se tice ostalih osobina: tezina, mogucnost prenosa slike, rotacija sociva itd itd, mislim da je FCO u velikoj prednosti, ali kako je tek izasla, sacekacemo na neki uporedni test.
ak:
Jos ako ima live feed out da moze da se koristi kao fpv kamera ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version