RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Flybarless

<< < (3/4) > >>

misha:
pa pozovi neki put malog iz veternika da podje sa tobom da snimi svojim okom.

jrlotpi:
Lepo si prezentovao novi sistem ,posto cu se i ja susresti sa ovim, dok jos nisam usao u pricu mozes li objasniti kako se sada steluje korak elisa,da li se izbacuje gyro za rep ima li razlike u mixu servoa rotora.
Da li je komplikovanije za stelovanje od klasicnog sa malim lopaticama.

Pozdrav Nebojsa

SaleR:
Vidi Nebojsa, ja mogu samo da ti kazem kako je podesavanje za Microbeast-a posto sam samo za njega citao uputstvo i znam kako se podesava. Podesavanje je po meni mnogo lakse nego kod redovnog helikoptera. Uglovi se podesavaju direktno na Microbeast-u. Vazno je da kada su servoi od swosh plate-a u 0 da ti i linkovi prema glavi budu odgovarajuce duzine da su i rotori u 0. Sve ostalo se podesava direktno na uredjaju pomocu stanice.

Kod Microbeast-a postoji ugradjen i ziroskop za rep tako da ne treba dodatni ziroskop. I odlicno radi (kazu da je u rangu sa Spartanom).

Nema nikakvog miksovanja, sve radi Microbeast.

jrlotpi:
Hvala na odgovoru,nije mi bilo jasno u odnosu na koji deo se podesava ugao kada nema vise flybar sipkice,posle sam video da sam dobio mali  T komad koji se srafi na vrh rotora i da se u odnosu na njega dovodi u nulu elisa.

yu8zbz:
Pozdrav druze !
Dali bi mi ostavio tvoj kontakt telefon ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version