RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Поздрав из Лонгвјуа (Longview)
POSEIDON:
E gde si bre hajduče Veljko...Dragan ovde,bivši =4c=Bagzy u tvojoj eskadrili...posle sam leteo sa "Serbian Eagles",al sam se manuo ćorava posla,najviše zbog manjka slobodnog vremena....a i zarazio se modelarstvom (pored maketarstva naravno) pa mi je bilo draže da istračim na livadu nego sedim pored kompa,mada letim za sebe K-50"Black Shark" i FS X kad imam vremena....e baš mi drago da te vidim na našem forumu...pozdrav.
Lazo:
--- Quote from: GILE on October 16, 2010, 10:24:43 AM ---Drago mi je da si pronasao nas forum i pridruzio nam se. Sto se tice davnih godina nebih da se takmicim (neki zli jezici ce da kazu da krijem godine) ali 1956 ta je nesto ranija
--- End quote ---
Ako je to 1956. mmmm, ajd' lebati objasni ljudima kako to da ti je krštenica pisana glagoljicom?!? :big smile lol:_D
Gorane, dobro došao u svoje jato! (pijemo)
GILE:
Penzioner i to radno sposoban citaj (Lazo) ti si kao prozvan da nesto komentarises (har) (kush) (mazi).
Izvinjavam se Hajduk Veljko sto sam morao da odgovorim ovom penzosu
Lazo:
Ња-ња-ња-ња-њааа-ња (har) :_D
Hajduk Veljko:
Уххх ... Захваљујем народе на топлој добродошлици.
Посеидоне, свакако да те се сећам. Заједно смо бранили наше виртуелно небо. Ја сам још увек у =4с= виртуелној ескадрили и тренутно се бавимо бета верзијом А-10Ц, "Брадавичаве Свиње" (Warthog)! Иначе и мени је Црна Ајкула основни ваздухоплов када играм на линији.
Још једном, поздрав целом друштву!
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version