RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Поздрав из Лонгвјуа (Longview)

<< < (2/2)

POSEIDON:
E gde si bre hajduče Veljko...Dragan ovde,bivši =4c=Bagzy u tvojoj eskadrili...posle sam leteo sa "Serbian Eagles",al sam se manuo ćorava posla,najviše zbog manjka slobodnog vremena....a i zarazio se modelarstvom (pored maketarstva naravno) pa mi je bilo draže da istračim na livadu nego sedim pored kompa,mada letim za sebe K-50"Black Shark" i FS X kad imam vremena....e baš mi drago da te vidim na našem forumu...pozdrav.

Lazo:

--- Quote from: GILE on October 16, 2010, 10:24:43 AM ---Drago mi je da si pronasao nas forum i pridruzio nam se. Sto se tice davnih godina nebih da se takmicim (neki zli jezici ce da kazu da krijem godine) ali 1956 ta je nesto ranija

--- End quote ---
Ako je to 1956.  mmmm, ajd' lebati objasni ljudima kako to da ti je krštenica pisana glagoljicom?!?  :big smile lol:_D

Gorane, dobro došao u svoje jato! (pijemo)

GILE:
Penzioner i to radno sposoban citaj (Lazo) ti si kao prozvan da nesto komentarises  (har)  (kush)  (mazi).

Izvinjavam se Hajduk Veljko sto sam morao da odgovorim ovom penzosu

Lazo:
Ња-ња-ња-ња-њааа-ња  (har) :_D

Hajduk Veljko:
Уххх ... Захваљујем народе на топлој добродошлици.

Посеидоне, свакако да те се сећам. Заједно смо бранили наше виртуелно небо. Ја сам још увек у =4с= виртуелној ескадрили и тренутно се бавимо бета верзијом А-10Ц, "Брадавичаве Свиње" (Warthog)! Иначе и мени је Црна Ајкула основни ваздухоплов када играм на линији.

Још једном, поздрав целом друштву!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version