RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Podgorica
saxpg:
Danas 13.09. se malo letjelo i Podgorici.
Subotica nam je malo daleko nazalost pa smo mi Fly4Fun obelezili `vako.
Veko (Fenix) je letio sa Magpiem koji je i dalje u nekoj test fazi ali se pokazalo da leti prilicno lijepo.
Doduse mozda sa malo vecim dihedralom nego sto bi trebalo ali ide super.
Nesto kasnije je proban sa aparatom i krilom od Wing Dragona i pokazalo se da je to prilicno dobra kombinacija.
Nasi najiskusniji, Bato i Dragan, su vozili Easy-a cisto da okupljanje dobije malo zvuka pravog motora.
Goran sa CAP232, ovdje ne treba mnogo komentara, treba vidjeti kako to izgleda uzivo...
Ja sam probao Cherokee-a posle udesa od neki dan kad sam tockovima zakacio zicu,
I Arcusa koji je takodje sa opravke, ovako izgleda posle udarca o zemlju sa preko 150kmh.
saxpg:
Jos malo videa...
SABURO:
Fino, fino...
;)
fenix:
Iako 13.09 fantastican dan za letejne svih modela .Dan bez vjetra vrucine nije bilo ,modela dosta,kanisteri puni goriva...sa dobroim raspolozenjem kratko jasno bilo je fantasticno.Ja sam prvi put poletio mAgPia sa sve novom kamerom od 8 mega pix i snimio prvi video ;)Posto je Sasa vec postavio neke fotke dodacu samo par gledano iz mog ugla.Uskoro ce biti novih modela ajde recimo malo ozbiljnijih,a do tada peglamo ovo sto imamo i zadovoljni smo sa razvojem situacijem,sta reci nego svakoga dana... ;)
Kazu slike govore vise od rijeci, ali video malo bolje docara situaciju pa ko voli neka izvoli size letackog dana...
fenix:
Iako i u ovim toplijim krajevima zima pokazuje polako ali sigurno svoje pravo lice bude tu malo i finog vremena pogodnog za letenje.Tako je vrijeme bilo 23. 11. pa smo iskoristili taj dan za letenje.Sasa je letio Mentora koji penje vertikalno i polijece kao iz katapulta lol,Goran je vadio dusu Arkusu :angel ,a jasm bio sa AP masinerijom pa se sve to zabiljezilo i iz vazduha (photograf) .Goran je donio i Cularisa ali problemi sa motorom su ga sprijecili da i njega leti (mazi). Bato je bio ovaj put posmatrac a pored njega je bilo dosta posmatraca a djece najvise pa je Goran sa Arkusom pustao improvizovane padobrance vukao trake :big smile ...Sve u svemu jos jedan lijep letacki dan u ovo zimsko vrijeme.Evo i par fotografija sa ovoga letenja... (photograf)
zima,zima e pa sta :jaki: (<--)
Naravno poslije slika i video.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version